Oxygenating Foam Cleanser by Naobay / Pick N Dazzle

09:38:00

                                   Dragilor, cine inca nu a creat profilul de frumusete aici ? 
  Pentru ca neaparat trebuie, credeti-ma! Este un un univers beauty gandit pentru fiecare dintre noi!
Mai tineti minte cutia mea Pick n Dazzle ? Cine nu a comandat-o, mare pacat. Eu am creat-o cu gandul la fiecare dintre voi si am selectat produse strict necesare pentru ingrijirea zilnica. Dar nu e nimic, puteti sa comandati oricand un beauty box personalizat si cu siguranta o sa descoperiti produse exact pe placul vostru.
Astazi o sa va povestesc despre Oxygenating Foam Cleanser Naobay [am scris review despre acest produs pe Instagram, cine ma urmareste,cu siguranta a citit] si va urma review la alt produs din portofoliu Pick N Dazzle ,un serum ,dar data viitoare.


Naobay - un brand spaniol organic certificat ECOcert si FSC [ The Forest Stewardship Council ], din regiunea Valencia. Doi frati - inginer si om de stiinta farmacist au pus bazele acestei companii . Echipa Naobay intruchipeaza ideile inovatoare in viziunea produselor de ingrijire si ambalaje complet reciclabile.
Folosesc cu mare drag acest produs! In primul rand,este foarte,foarte bland. Este recomandat pentru ten sensibil , dar cu succes poate fi folosit pentru toate tipurile de ten.Contine aloe organic si extract de chamomile. Nu irita deloc ochii[daca se mai nimereste spuma pe langa ochi] ,nu are niciun miros,gust . Curata eficient!!! Cu cateva pompite am rezolvat toata curatarea tenului . Spuma este absolut delicata , e o reala placere s-o folosesti. Lasa tenul curat, catifelat, hidratat. Daca un produs de curatare intruneste toate aceste criterii,pentru mine este favorit si cu siguranta il voi recumpara .De la ambalaj elegant si practic,pana la   calitatile extraordinare a produsului si beneficiile multiple pentru ten -recomand cu toata increderea! Pentru asta trebuie sa faceti parte din Universul Frumusetii  Pick N Dazzle !



You Might Also Like

7 comentarii

  1. Seems to be super useful products. I really need to try :D

    NEW COOKING POST | Almond Cake.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Datorita tie am aflat de Pick`N Dazzle..si acum sunt la al treilea abonament de 6 luni-Premium Picks!! Produsele mi se potrivesc de minune! Iti multumesc si sunt recunoscatoare ca ne-ai impartasit astfel de noutati frumoase!...in link-ul de mai jos gasiti experienta mea Pick`N Dazzle dupa 1 an de abonament :) http://www.pickndazzle.com/ro/buzz/people/va-scriu-mai-jos-cateva-ganduri-sincere-si-din-toata-inima

    RăspundețiȘtergere
  3. Excellent post (as always)!Thank you very much :) kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Un produs interesant cu o descriere frumoasa. Eu recunosc, spre rușinea mea, ca nu am apucat sa comand cutiuta făcută de tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce produs interesant, eu am ratat comanda cutiei, am fost ceva vreme bolnavioare :(

    RăspundețiȘtergere