HayMax / Rinita alergica

15:00:00

Tot mai multa lume se confrunta cu o problema a sanatatii - rinita alergica, inclusiv eu. Se poate numi boala secolului, pentru asa cum am spus, afecteaza foarte multa lume si  nu exista un tratament ce poate opri aceasta bola.
Exista doua tipuri de rinita alergica : febra fanului sau alergie la polen [sezoniera] si reactie la alergeni de uz casnic-praf, animale ,etc. Desigur ,pot exista reactii alergice la orice,dar in principiu astea sunt cauze rinitei alergice.

Aceasta boala sa manifesta prin stari foarte neplacute - nas infundat, stranut, lacrimare, cefalee si alte simptome care duc la starea generala proasta.


Eu am simptome de rinita alergica in primavara ,cand incep sa infloreasca tot felul de copaci si flori. Cine se mai confrunta cu astfel de problema ,stie despre ce vorbesc.
Desigur, cea mai buna solutie este sa eviti contactul cu polenul . Ideal e sa pleci in perioada asta intr-o zona climatica diferita. Ma gandesc ca pe luna ar fi cazul..
Daca nu e posibil sa eviti totusi acest contact cu alergenii , trebuie sa lupti . Sa lupti pentru a avea o viata linistita , fara nas infundat si ochii in lacrimi zi de zi.
Am incercat multe si diverse ,care ajuta pe moment si iar incepi lupta. Partea proasta e ca te afecteaza psihic si fizic. Fizic arati parca ai fi plans non-stop , mai curge si machiajul, nasul se mareste ,e si rosu ca l-ai iritat cu servetele.. Ce sa mai , nu e bine deloc.
                        Asa cum am spus, am incercat diverse , acum testez HayMax .
Ce este HayMax ?
HayMax este un produs revolutionar. S-a demonstrat ca aplicarea unguentului pe nari la scurt timp dupa contactul cu praf, par de animale sau polen, anuleaza o treime din efectele deranjante pe care acestea le produc. Rinita alergica este des intalnita in timpul primaverii si toamna, efectele sale pot fi contracarate cu acest remediu bio cu miros de lavanda ce functioneaza ca o bariera impotriva alergenilor.


 Deci,e un unguent [la mine e fara niciun miros] ,pe care il aplici in nari , astfel se creaza o bariera protectoare si alergeni nu mai patrund in mucoasa nazala.
Nu contine parabeni, nu provoaca reactii adverse ,este transparent si nu se vede deloc, are pret mic.
Partea buna e ca il poate folosi oricine -copii, gravide mamici care alapteaza. Este un produs 100% organic
Nu este un tratament,doar o preventie,o bariera eficienta impotriva alergenilor de diverse etiologii/
Foarte simplu de utilizat, eficient,ieftin, dar care iti inbunatateste considerabil calitatea vietii. Functioneaza intradevar ! Are ambalaj mic si poate fi purtat in geanta pentru a-l reaplica la nevoie. Fiti sanatosi!
               Aici il puteti comanda , dar pe site gasiti o multime de produse organice fabuloase!

You Might Also Like

3 comentarii

  1. nice one, i am allergic to this but it is not so strong.
    nice product
    http://www.melodyjacob.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Really interesting info...Have a great weekend Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos ai prezentat, testez si eu acum!

    RăspundețiȘtergere