Global Wellness Center / Matrix Drops

20:04:00

Dragii mei, inainte de Paste am primit invitatia de a vizita Organic Beauty Center si a testa Matrix Drops Computer .
Va spun sincer, am ramas uimita cate ''m-a spus '' acest computer , dar mai bine sa va povestesc un pic sa intelegeti despre ce e vorba.
Global Wellness Center - un concept intreg ce imbina medicina integrativa si un centru organic de infrumusetare si SPA . Wellness global, stil de viata sanatos ,preventia si mentinerea sanatatii cu solutii de medicina alternativa , frumusete cu produse organice vegane si multe alte abordari in scopul sanatatii si frumusetii umane. Nu numai pentru femei!!!
Eu am testat Matrix Drops Computer  si despre asta va rog sa cititi cu atentie,pentru ca este o tehnologie si o terapie avansata cu ajutorul caraia poti sa te vindeci si sa te redescoperi...








Programul functioneaza intocmai ca o aplicatie pentru smartphone, in plan real, la nivelul individului: masoara si identifica prezenta metalelor grele, purifica sistemul propriu energetic si informational, estimeaza aparitia eventualelor evenimente viitoare neplacute din viata noastra si nu in ultimul rand, elimina dezechilibrele cauzate de stres si readuce in prim plan buna-dispozitie.
Matrix Drops Computer este oglinda lumii noastre interioare. Functioneaza prin analogie, comparand modelele comportamentale ale fiintei vii cu cele ale moleculelor atomilor si materiei vii. Relatia dintre fizica cuantica si modelele matematice sunt aplicate in tehnologiile de ultima generatie. Matrix Drops Computer poate detecta si masura in doar 60 de secunde, peste 8 milioane de informatii la fiecare persoana prin scanare cu ajutorul dispozitivului pe care ne plasam ambele maini, iar in cazul in care se constanta disfunctii, acesta selecteaza remediile sub forma Picaturilor Matrix Drops si reda fidel un raport de informatii insotite de remedii personalizate”, explica Aurelia Dumitru, director general Global Wellness System, Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa.
Picaturile Matrix Drops reprezinta cea mai complexa tehnologie din domeniul fizicii cuantice, psihologiei, chimiei si astrologiei, sintetizand 108 minerale esentiale corpului uman, care sunt utilizate ca remediu homeopat, in cazul in care se constata anomalii.
 
Picaturile Matrix Drops reprezinta cea mai complexa tehnologie din domeniul fizicii cuantice, psihologiei, chimiei si astrologiei, sintetizand 108 minerale esentiale corpului uman, care sunt utilizate ca remediu homeopat, in cazul in care se constata anomalii.
Daca te intrebi cui se potriveste acest tratament de medicina integrativa, trebuie sa stii ca acesta este util oricarei persoane care doreste sa depaseasca problemele de sanatate prin tratamente homeopate. De asemenea ajuta la identificarea blocajelor emotionale si cunoasterea lumii sale interioare. Nu exista contraindicatii, acest concept fiind adeptul tratamentelor non-invazive si isi doreste o apropiere cat mai fidela de natura umana.
Ce afectiuni se pot trata cu ajutorul picaturilor si a aparatului Matrix Drops?
Deoarce prezenta bacteriilor si a unor virusi poate fi asimptomatica in corpul uman, este necesara o scanare completa. Se pot trata afectiuni precum oboseala cronica, insomnia, crampele, tulburarile neurologice, meteorsimul abdominal, colonul iritabil, constipatia si nu numai.
De asemenea, este util si in evidentierea alimentelor care ne predispun la intolerante alimentare, manifestate prin diferite afectiuni, cum este autismul, ce poate fi corectat, fiind recomandat un protocol de cel putin 1 an.
 
Unde isi mai gasesc aplicabilitatea tehnologia si picaturile Matrix Drops?
In rezolvarea dezechilibrelor din natura/agricultura (fertilizarea solului, indepartarea daunatorilor, potentarea rezistentei culturilor), in reglarea tulburarilor datorate modificarilor de schimb orar, in eliminarea posibilelor traume din perioada intrauterina, in reechilibrarea in caz de saturatie cu electrosmog sau influente geopatogene nefaste, in rezolvarea traumelor emotionale ale animalelor de companie, in domeniul terapeutic dar si in domeniul privat/bussness/management/resurse umane/etc.
Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System a fost infiintat in anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina in care accentul se pune in primul rand pe actiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cat mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite, imbina medicina complementara cu medicina alopata, si au in vedere evaluarea completa a starii de sanatate prin metode neinvazive, precum si protocoale de tratament personalizate cu produse si tehnologii neinvazive, de cea mai buna calitate si de ultima generatie, inovative.
Matrix Drops Computer este tehnologie bazata pe fizica cuantica si reprezinta o noua dimensiune in evaluarea holistica si integrativa, o noua abordare a homeopatiei, psihologiei integrative, astrologiei.
Pentru mai multe informatii vizitati www.gwsconcept.ro

You Might Also Like

2 comentarii