#frumusete30plus

14:56:00

Dragilor, Queisser Pharma Romania a reusit sa ma puna pe ganduri si sa-mi creeze oricare stare de nostalgie cu o scrisoare personalizata . A fost un moment emotionant . #frumusete30plus , 40 plus,50 plus..
Va marturisesc ca niciodata nu am impartit etapele vietii mele , nu ma intereseaza ''inainte'' si ''dupa'', traiesc pur si simplu si nu ma gandesc la varsta. Desigur, nu pot ignora ca anii trec ,dar nici nu plang .
Cum a zis Coco Chanel, la 20 de ani avem fata pe care ne-a dat-o natura, la 30 e deja sculptata de viata, iar dupa 40 - fata , pe care o meritam..

Imi dau seama ca nu voi arata niciodata ca la 20 de ani, dar ma simt bine in pielea mea. Sunt plina de energie, ma bucur de viata , rad, plang, ma intristez si iar ma bucur...  Am invatat sa ma iubesc , sa ascult organismul, sa accept ridurile.  Dar am inteles un lucru - frumusetea vine din exterior, de la starea de bine, fericire, sanatate, implinire... Toate aceste lucruri sunt foarte importante, pentru mine cel putin.
Nu conteaza cati ani ai , conteaza sa te simti bine in pielea ta si pielea ta sigur va fi fericita cu Doppel Herz 
Lifting Hyaluron Complex [ un complex smart cu vitamine A, E , C , Zinc , Biotina si cea mai mare concentratie de Acid Hyaluronic ] . Nu uitati de apa, putin sport, mancare echilibrata, o crema potrivita,un strop de parfum ,o manichiura impecabila . A ,da ..si un ruj ,neaparat!
                                                        Fiti frumoase,sanatoase si pline de vise!
                                                   P.S. #nuestereclama , #esteunmoddeviata


You Might Also Like

8 comentarii

  1. Asa este! Sunt total de acord cu tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu folosesc produsele Doppel Herz. Stella, tu arăți minunat, mi-aș dori să fiu și eu așa frumoasă mai tarziu. Și-mi place că nu ai împărțit psihologic etapele vieții.
    Nici eu nu o fac.
    Pentru că noi știm deja: la 20, la 30, dupa 35 nu ne simțim bătrâne. Faptul că ne întreținem fiecare cum putem)dorim, e o alegere personală, evident că nu schimbă vârste și... sincer, eu înapoi nu m-aș duce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi mult ,Hapi! Nici eu nu m-as duce mult inapoi, pe la 40 as ramane,dar ma simt ca la 18

      Ștergere
  3. Lovely post Stella! Have a great week! kisses

    RăspundețiȘtergere