Foreo / Douglas Romania

14:25:00

Dragilor, ce cunoasteti despre FOREO? Eu am aflat mai multe la evenimentul de lansare oficiala , care a fost recent .
FOREO -  o companie foarte tanara ,infiintata in 2013 ,dar a devenit foarte populara deja in toata lumea. Compania se specializeaza pe produse de ingrijire pentru fata si corp. Sunt gadget-uri simpatice si eficiente,in toate culorile posibile.
Produsul-pilot al companiei este modelul Luna , un dispozitiv din silicon pentru curatarea tenului . Prin actionarea butonului se activeaza procesul  - impulsuri de diferita intensitate ajuta  la curatarea eficienta a tenului ,dar si previne imbatranirea prin masaj special.


In 2014 compania lanseaza modelul Issa - periuta de dinti siliconica , bazata pe tehnologia Sonic Pulse Tehnology. Nu stiu ce sa zic, nu am folosit,nu am studiat despre, asa ca ramane la latitudinea voastra. Dar ,ca specialist, sunt tare curioasa cat de eficienta este.
Ultima inventie a companiei - Iris , un dispozitiv special pentru zona ochilor .Tehnologia T-Sonic prevede doua moduri de actionare ,unul bland pentru a reproduce senzatia de masaj manual si mode SPA - combina pulsatiile delicate pentru experienta profesionala unui tratament de infrumusetare.
Toate dispozitivile sunt impermeabile, din silicon premium  ultra-igienic , previne acumularea de bacterii.
Pentru ca FOREO se gandeste la toti, a creat produse pentru toti. Astfel, si barbatii pot avea un Foreo elegant ,negru, special gandit pentru pielea barbatilor. Periute de dinti Issa exista si in varianta pentru copii.
Iar daca nu esti convinsa inca,poti incerca varianta Luna play, un mini Foreo care iti va fi de folos in calatorii.

     Dispozitivele FOREO se pot achizitiona exclusiv in magazinele Douglas Romania




You Might Also Like

6 comentarii

  1. Chestiile sunt interesante, le-am vazut in magazin dar inca ma gandesc daca merita cumparate sau nu. :)
    http://beautybysunshine.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. So precise and detailed thanks!
    I like it! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Luiza, eu am incercat doar varianta mini-play ,nu mi-am facut inca o parere. Mersi mult,pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Luiza, mi se pare foarte delicat, chiar in comparatie cu clarisonic. Ai senzatia ca nu curata,dar nu e asa, desigur. Sunt multe pareri pe youtube, asta studiez si eu, sa vad ce poate.iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere