Bottega Verde / Frumusetea din natura

18:15:00

Fetele dragi , astazi vreau sa va povestesc un pic despre Bottega Verde - un brand italian de cosmetice naturale .
Prima oara am vazut Bottega Verde in Italia , a fost demult ... Atunci mi-am luat foarte multe produse, inclusiv produse de machiaj . Am primit si multe,multe mostre, asa ca stiu despre ce e vorba.
Si stiti ce e cel mai fascinant in toata povestea Bottega Verde? Ca s-a nascut in Toscana!!! Cea mai frumoasa regiune a Italiei , m-as muta si azi acolo.
Asadar, in 1972 ,in inima Toscanei-Pienza, a luat nastere Bottega Verde si atunci era un simplu magazin ce vindea plante medicinale in scopuri terapeutice. Acum, aceasta companie este un concern international , gama de produse este foarte variata si in fiecare an compania  creeaza cate o suta de produse noi .


Exista doua tendinte principale in fabricarea produselor- ingrediente naturale si tehnologia moderna. In scopul de a obtine produsul perfect , aceste doua directii se imbina ,astfel ca noi sa ne putem bucura de cea mai buna calitate.
Gel de dus cu ulei de argan este o incantare pentru trup si suflet ... Pentru toate tipurile de piele , invaluie corpul intr-o spuma moale , cremoasa si parfum cald,intens...Uleiul de argan din Maroc hraneste pielea, lasand-o extrem de catifelata.
Si daca  vorbim despre catifelare , crema de maini cu ulei de argan lasa mainile atat de fine, sincer! Am peste tot creme pentru maini si asta e una din preferatele mele.
   Ce produse Bottega Verde ati folosit? Stiati ca le gasiti in farmaciile Help Net si On-Line ?

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Le-am descoperit in HelpNet si mi-am ales gelul de dus de magnolie neagra. Am vazut ca online au mult mai multe produse decat ce gasesti in farmacii, de exemplu rujurile. Produsele arata superb, au avut multe cadouri in cutiute frumoase ba creme de maini, ba seturi de bujor, gardenie, argan, lavanda....

    RăspundețiȘtergere
  2. Really interesting post...thx for sharing дорогая! целую)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o mare amatoare de produse pe baza de ulei de argan, mai ales produse pentru ingrijirea parului, sampane, balsamuri, masti de par, uleiul de argan este exceptional.
    In prezent folosesc prodse pentru par cu ulei de argan, sampon si balsam, nu Bottega Verde ce-i drep. :)
    Sa ai un weekend frumos Stela!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  4. folosesc chiar acum un gel de baie cu aroma de pin...parca sunt in padure :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am cumparat din Italia anul acesta un ulei de corp cu vanilie neagra, 2 ape de toaleta si un ruj.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cumpar din magazinul lor online www.bottegaverde.ro. Sunt intr-adevar super (folosesc de la ei gama Idravita).

    RăspundețiȘtergere