#BenefitBrows Revolution!

20:39:00

Dragilor, ati vazut pe Fb si Instagram primele fotografii de la lansarea noii colectii pentru sprancene Benefit Cosmetics Romania . Este o adevarata revolutie, revolutie in universul sprancenelor !

Am testat toate produsele la eveniment , sunt geniale toate, de la ambalaje foarte frumoase pana la calitatile exceptionale. Colectia cuprinde noua produse si va fi disponibila din iulie in magazinele Sephora.
Sprancenele sunt in mare voga , sunt in trend , sunt la moda.. Si pe buna dreptate. ''Rama feteii'' sau sprancenele joaca un rol important si,practic,daca nu ti le-ai conturat de dimineata, nu ai identitate,ha ha..
In cazul meu sigur! De cateva ani incoace, cand am devenit clienta Benefit Brow Bar , nici nu concep machiajul meu zilnic fara sprancene. Sprancenele mele nu sunt ideale deloc, asa ca fac ce pot cu ajutoare. Ajutoarele mele sunt produse pentru sprancene Benefit  . Acum am posibilitatea sa ma joc cu noutati si sa-mi ''desenez'' rama fetei  asa cum trebuie[sper] .
                                                                    Ce avem noi aici?



Goof Proof Brow Pencil - creion pentru sprancene rezistent. Are doua capete ,creionul in forma de picatura de lacrima si periuta la alt capat. Forma  creionului ajuta la definirea usoara a sprancenei si umplerea golurilor . Are textura cremoasa , arata natural. Intradevar, este rezistent.  Nuanta mea este 3.  In total sunt sase nuante, aveti de unde alege
Browvo! Conditioner Primer - un primer pentru sprancene . Functioneaza ca un primer ,dar si favorizeaza cresterea sprancenelor. Are aplicator tare interesant din silicon , cu ajutorul caruia se face aplicarea si masaj
Este nevoie sa-l utilizez un timp indelungat ca sa vad ce rezultate are. Dar sunt foarte incantata  ca il pot testa.
Gimme Brow - un produs binecunoscut , s-a schimbat ambalajul si dozarea produsului ,dar si o nuanta in plus! Acum avem trei nuante disponibile !

In cele din urma, un produs de care sunt super incantata - Ka -Brow! O cutiuta magica cu pensula inclusa,
in sase nuante ! Textura este cremos-cerata si asta o deosebeste de alte produse similare . Super produs, love it!




                  Descoperiti toata colectia in magazinele Sephora din iulie! Ce va place cel mai mult?


You Might Also Like

5 comentarii

  1. Fabulous review Stella. Interesting beauty products.kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Mamă, ce-au evoluat!
    Eu am folosit o singură dată kit de sprâncene, îl câștigasem pe blogul Federovei, am fost super încântata, nici nu știam că există asa ceva.
    Adevăru e că nu-i totuna să-ți tragi o linie cu creionul, chiar și fragmentat (cum făceam eu) sau să apelezi la un produs profesional.

    RăspundețiȘtergere