LÓreal Paris / Revitalift Filler [HA]

16:18:00

Urmarind industria frumusetii in ultimul timp, observam tot mai mare cererea de ''injectabile de umplutura'', adica fillere. Fillere injectabile sunt substante pentru a creste volumul pielii la nivel facial . De obicei , acidul hialuronic este substanta principala din compozitie , iar efectele acestei proceduri se mentin in general pana la cateva luni. Fenomenul chiar a luat amploare si tot mai multe femei apeleaza la medici esteticieni , in speranta tineretii vesnice....
LÓreal Paris nu a stat cu mainile in san, urmarind acest fenomen . Au cercetat  profund  si au creat o alternativa corecta la ''injectii de frumusete''.
Din pacate , nu exista inca o minune care sa ne ofere tinerete vesnica, contur facial ferm si  ten fara riduri.
Din fericire , exista solutii de a prelungi frumusetea tenului.
Faceti cunostinta, noul Revitalift Filler [HA] - noua gama LÓreal Paris ! Trei produse- ser, crema de zi si de noapte - reda volumul facial si umple ridurile pe baza de acid hialuronic . Noutatea consta in molecula de acid hialuronic, molecula ''micrometrica'' ,care e mai mica de 200 de ori decat molecula de acid hialuronic traditionala. Si ? O sa intrebati voi.. Asta e secretul, cu cat e mai mica molecula , cu atat mai profund patrunde.In consecinta , cu cat mai profund patrunde, cu atat mai eficienta. Se produce ''intinerirea''naturala.
Serum are o forma de seringa, sugestiv ne duce cu gandul la acele injectii .Imi place tare mult aceasta idee, chiar daca eu nu sunt adepta injectiilor faciale.




Inca un moment important, aceasta gama poate fi utilizata de la 20 de ani . Nu asteptati pana va ofiliti, preventia este regula de baza !
Lasand la o parte partea stiintifica, deschid cremele si ma rasfat cu o aroma subtila si extrem de placuta, dar si cu o textura fina, care se topeste in contact cu pielea. Acelasi lucru pot sa spun despre ser , acum ca niciodata imi face placere sa ma ''injectez''

Si cateva sfaturi la sfarsit
- Aplicati ser si crema Revitalift Filler [HA] pe fata si gat [ dar nu uitati de decolteu] prin masaj bland. Stimulrea circulatiei sanguine si drenaj limfatic fac minuni.

- Aplicati ser pe zone cu probleme [ zona ochilor, nazo-labiala] , veti obtine un efect de estompare si netezire imediat

- Zambiti mai des, este tot un fel de masaj facial ,in plus ofera o stare de bine ! O femeie fericita este mereu frumoasa!

   Aflati cum v-ati schimbat de-a lungul timpului , luati doza zilnica de acid hialuronic! Intrati AICI !







You Might Also Like

6 comentarii

  1. multumesc, draga mea, mereu aflu de la tine informatii utile. Ai dreptate, trebuie sa folosim creme anti-rid din timp, nu sa asteptam sa ne ''ofilim''
    Te pup, Mary

    RăspundețiȘtergere
  2. So precise and detailed thanks! You look lovely dear!Целую)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tare acest produs. Ma duc sa caut crema de zi, de noapte si serul. Am încredere in loreal

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunate produse. Multumim pentru toate informatiile utile :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce interesant arata, asa ca o seringa...super!

    RăspundețiȘtergere