Londa Professional / Beauty News

09:24:00

Londa Professional se reinventează: un design nou pentru experiențe noi. Produsele destinate îngrijirii, coafării, dar și serviciile în salon se aliniază ritmului de viață actual, alert și complex. În materie de haircare și hairstyling acest fapt se traduce printr-o investiție de timp minimă, dar cu rezultate excelente. 
 
Formula noilor produselor de îngrijire reprezintă o combinație echilibrată de ingrediente hrănitoare și de hidratare, menită să răspundă nevoilor fiecărui tip de păr în parte. Acestea provin din întreaga lume - frunze de măslin din Tunisia, ghimbir din Asia sau semințe de macadamia din Guatemala. Aceste ingrediente se combină cu tehnologia Radialux Micro-Ioni ce contribuie la refacerea structurii părului. 
 
Portofoliul de îngrijire include 10 game pentru păr vopsit, degradat, deshidratat, lipsit de volum, creț, rebel, completate de produsele pentru soare, scalp și Velvet Oil. Din linia destinată îngrijirii vor face parte și produse noi cum sunt Color Radiance Conditioner și soluția de îndepărtare a petelor de vopsea de pe piele, Stain Remover. Le vei recunoaște ușor, după cele două linii de pe ambalaj care simbolizează două șuvițe de păr și care îți vor indica atât cromatic, cât și grafic beneficiile produsului. Același cod se aplică și în cazul produselor de styling. Acestea din urmă au la baza Tehnologia Micro-Polimeri 3D-Sculpt cu rol in obținerea de volum, textură, strălucire și fixare. 
 
Noile servicii INSTA-CARE și INSTA-STYLE BAR răspund nevoilor părului într-un timp foarte scurt. Meniul INSTA-CARE include: GLAZE IT pentru reîmprospătarea culorii între vopsiri, VITALIZE IT pentru revitalizarea scalpului și protejarea firului împotriva subțierii și ruperii și RESCUE IT pentru tratarea părului deteriorat. Daca ai nevoie de o coafură cu o investiție de timp minimă alege una dintre variantele INSTA-STYLE BAR: STRAIGHT (păr drept și neted pentru un stil rafinat), WAVES (onduleuri lejere), BRAID (diverse tipuri de împletituri șic), UP-DO (un look elegant pentru ocazii deosebite).
                        LONDA Professional- secretul unui par frumos si sanatos!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Really interesting news...thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant,10 game...pentru toate gusturile!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ar interesa o masca hidratanta din noile game. :)
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. In ceea ce privesc produsele de ingrijire a parului, ii consider pe primul loc. Multe persoane folosesc astfel de produse doar la coafor

    RăspundețiȘtergere