Gallo Nero / Italian fine cuisine

14:48:00

Cand vine vorba de mancare mediterana , nu refuz niciodata. Esenta bucatarii italiene este simplitatea , asezonata cu cele mai proaspete ingrediente, tehnici de gatit , arome unice, aspectul si gustul...
Gallo Nero  se incadreaza 100% in aceasta descriere ,un restaurant cu specific italian pentru cele mai rafinate gusturi.
Am avut ocazia sa cunosc acest loc la evenimentul #mediabrunch , unde cu mai multi prieteni din blogosfera ne-am bucurat de timpul petrecut impreuna si mancare absolut delicioasa.
Eu cu siguranta revin aici, pentru ca si acum imi stau in minte fructe de mare gatite senzational .



Italienii sunt oameni exuberanți și creativi, care își exprimă trăirile prin artă și gastronomie. În cultura acestora, masa luată împreună cu familia și prietenii este cel mai frumos lucru din viața de zi cu zi. Astfel, Restaurantul Gallo Nero a organizat Bloggers Lunch, un eveniment în care prietenii din blogosfera bucureșteană s-au întâlnit pentru a se bucura de timpul petrecut împreună, alături de cele mai delicioase preparate ale gastronomiei italiene. 

Bucataria italiană este caracterizată printr-o gamă largă de ingrediente și o bogată varietate a rețetelor. Felurile de mâncare reprezintă un element important al stilului de viață italian, iar bucătarii de la Gallo Nero au reușit să prepare meniuri savuroase și sănătoase, care să respecte cât mai fidel rețetele originale. Aceastea au constat în:
  • Vitello Tonato (rasol alb de vitel cu crema de ton si capere)
  • Insalata con Accughe e Olive si Gaeta Sottoaceto (salata de acciughe marinate cu valeriana, masline, rosii cherry si baby spanac)
  • Friptura di Calamari con Salsa Calypso (baby calamari fripti serviti cu sos calypso)
  • Melanzane alla parmiggiana (vinete cu sos de rosii si mozzarella la cuptor)
  • Ficatei de curcan pe pat de rucola cu sos de caise și reducție de balsamic 
  • Polipo e Calamari alla livornese (caracatita si calamari in sos livornez)
  • Frutti di Mare Griglia (caracatita, sepie, calamari, creveti si midii)

Restaurantul Gallo Nero, sarea și piperul bucătăriei italiene din Capitală
Bucătăria italiana este celebră în toată lumea pentru diversitatea și bogăția sa. Dar pentru condimentarea specilităților culinare, bucătarii de la Gallo Nero mizează doar pe calitate și folosesc întotdeauna doar sare de Himalaya și piper, fără alte arome sintetice. De asemenea, se aprovizionează zilnic cu pește, fructe și legume proaspete. 

                                           Pentru rezervari si mai multe detalii accesati site-ul


You Might Also Like

5 comentarii

  1. Adoor mancarea italiana si ai pus cateva poze absolut fabuloase. As manca si cu ochii! Imi plac fructele de mare, imi plac pastele si ador si prajiturica! Yummy! Pacat ca nu am cum sa ajung prea curand la acest restaurant dar am sa caut ceva local ca sa imi satisfac poftele

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori fericite draga Stela!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac papicile italiene, pastele in general!

    RăspundețiȘtergere