Beautin Collagen / Frumusete din interior

09:52:00

Dragile mele, a trecut cam o luna,poate mai mult , de cand am primit un produs spre testare - Beautin Collagen de la myelements . Un produs de frumusete bazat pe formula completa in lupta impotriva imbatranirii.
Iata ca a trecut o luna si nu a ramas nicio picatura din aceasta lichoare magica. L-am luat cate o lingura in fiecare seara.
BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN conține colagen hidrolizat PeptanTM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție, este îmbogățit cu acid hialuronic, conținând de asemenea vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C și zinc.


BEAUTINΤΜ COLLAGEN are dublu rol: conține nutrienți gata de a fi asimilați de organism, dar și micronutrienți ce contribuie la creșterea producției normale de colagen de către organism. Printre beneficiile produsului amintim următoarele: sporește strălucirea pielii și oferă un plus de hidratare acesteia, întărește părul și unghiile, contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, îmbunătățește starea articulațiilor și are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.

Produsul este în formă lichidă pentru o administrare facilă. Poate fi ingerat ca atare sau după ce este diluat cu apă. Deși colagenul este obținut din surse naturale de pește, el nu are un gust asociat sursei de proveniență, ba dimpotrivă, este îmbogățit cu arome plăcute de fructe: căpșuni-vanilie și mango-pepene galben. Pentru rezultate de impact se recomandă utilizarea zilnică a produsului timp de 12 săptămâni, în doze de 30 ml (ușor de măsurat cu ajutorul capacului special al produsului).

L-am consumat constiincios ,pentru ca eu vreau sa fiu mereu tanara . Oare cine nu isi doreste acest lucru?
Se spune ca pentru rezultate optime trebuie consumat timp de 12 saptamani. Bine, eu nu m-am oprit aici, mi-am cumparat acum inca o sticla. Pretul este aproximativ de 130 lei ,il puteti gasi atat in farmacii cat si pe site-uri diverse.
Prima data l-am vazut in Grecia intr-o farmacie . Eu cumparam Solpadeine si o doamna destul de tanara cumpara trei sticle odata . Atunci nu stiam despre ce e vorba, am vazut doar denumirea. Si pretul in Grecia era mai mare, sunt sigura ca era vreo 50 de euro.
Totusi, sa vorbim despre ce s-a intamplat cu pielea mea in aceasta luna. Sincer, nu prea am observat mari schimbari sau diferente de ''intinerire''.  A trecut putin timp . Dar pot sa afirm ca pielea a devenit mai hidratata si mai luminoasa. Nu stiu daca asta s-a intamplat datorita collagenului , dar stiu sigur ca impreuna cu ingrijirea adecvata a tenului putem sa obtinem rezultate. Niciodata nu e prea devreme sau prea tarziu sa ai grija de tine! Formula acestui produs este benefica pentru intreg organism , asa ca ma duc sa mai beau o gura...



You Might Also Like

5 comentarii

  1. Suna interesant!
    Pupici

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm da! Eu sunt un pic reticenta referitor la produsele astea care trebuiesc inghitite. Imi este teama si de reactiile pastilelor de slabire, de reactiile anticonceptionalelor asa ca .... prefer sa iau strict ceea ce consider ca ar fi bun pentru organism. Sper ca efectul sa se vada si peste cativa ani sa ma convingi si pe mine. Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna interesnt si poate peste ani voi incerca si eu acest produs miraculos!

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar vreau sa cumpar si eu, suna bine!

    RăspundețiȘtergere