The Body Shop / Beauty News

10:41:00

Fetele dragi, noutatile The Body Shop se tin lant . Daca deja ati incercat colectia British Rose [ care e absolut minunata] , va invit sa descoperiti cateva produse de ingrijire noi
Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream - produs nou in gama pentru ingrijirea tenului Oils of Life (gama ce s-a bucurat de un succes fenomenal la lansarea in Q3 2015)
It's not a dream, it's a cream. Revitalizeaza tenul pe timpul noptii.
Formula are la baza o combinatie intre cele 3 uleiuri pretioase din seminte (chimen negru, macese si camelie) si 7 uleiuri esentiale.
Rezultatul - un ten intens revitalizat, hranit si hidratat.






 Vitamin E, cea mai bine vanduta gama pentru ingrijirea tenului, este renovata cu ambalaje noi si are acum formula imbunatatita, uleiul din germeni de grau + acid hialuronic bio-fermentat de origine 100% naturala.
Beneficiile gamei: hidratare + protectie
Doua produse noi se alatura gamei: Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion si Vitamin E Moisture-Protect Emulsion SPF30 PA+++ (indisponibil momentan)
Formula cu acid hialuronic se regaseste acum, pe langa cele doua produse noi, si in Moisture Cream, Intense Moisture Cream, Aqua Boost Sorbet si Nourishing Night Cream.

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Multumim pentru noutati Stella <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting beauty products. We keep in touch Stella. kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh ce bine arata. :)
    Ultima oara cand am fost la The Body Shop, mi-am luat noul parfum Black Musk, un gel de dus White Musk si un ulei de parfum White Musk. As vrea sa-mi iau si o crema de corp sau lotiune sau unt de corp cu musk, cred ca voi gasi in gama White Musk, cand mai merg la ei la shopping.
    Pupici,

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau si eu vitamina E neaparat!

    RăspundețiȘtergere