Pretty Every Day / Pick N Dazzle Beauty Box

10:02:00

Dragile mele , i'm so excited !!! Cutia mea personalizata  Pick N Dazzle este gata!!! Gata sa fie prezentata si sper ca produsele alese de mine sa fie pe placul vostru , pentru ca m-am gandit la fiecare dintre voi  !
Beauty Box creat de mine se numeste simplu - Pretty Every Day ! In fiecare zi trebuie sa fim frumoase si ingrijite , sa pasim in fiecare zi cu zambet si incredere!!! Asa vreau sa fie toate femeile , frumoase si fericite.
Daca nu stiati , conceptul Guided Beauty Box e in Romania de doi ani si are un mare succes! Este diferit de toate proiecte asemanatoare , este unic si personalizat! Personalizat special pentru tine ! Adica pentru fiecare femeie in parte.



Totul e foarte simplu , dar in schimb primesti produse special alese pentru tine. E chiar foarte distractiv , pentru ca dupa ce completezi profilul  , s-ar putea sa constati ca Pick N Dazzle te cunoaste mai bine.
Functioneaza totul tot foarte simplu ,primesti in fiecare luna un beauty box personalizat si te bucuri de el!
Asa cum va spuneam, am creat Beauty Box Pretty Every Day , un beauty box ce  se adreseaza tuturor femeilor de orice varsta , pentru ca produsele din cutie se potrivesc tuturor. Si daca cumva nu iti va placea ceva,poti cu draga inima sa faci cadou oricui drag.
Cutia Pretty Every Day  contine 5 produse - ruj , creion eyliner retractabil , spuma de curatat tenul,
un serum fabulos si un parfum ! Strictul necesar de ingrijire si makeup pentru a fi frumoase in fiecare zi!





EVE'S READY TO WEAR LIPSTICK AWESOME ORCHID
MYSTERIOUS CRYSTAL EYELINER ONYX BLACK
OXYGENATING FOAM CLEANSER by NAOBAY
KEUSHI Ultra Stem Cells Serum Rejouvenating
PERFUME TROUBLING SENSES WOMAN 100 ml

Ruj Teeez [ nuanta awesome orchid]
Cosmetice TEEEZ sunt absolut superbe . Totul, de la ambalaj pana la calitatea exceptionala ! Nu sunt testate pe animale, nu contin parabeni , contin ingrediente naturale si vitamina E.
Am ales acest ruj in speranta ca nicio femeie nu pleaca dimineata din casa nerujata . Pentru asta suntem femei , sa fim cochete si un ruj hidratant si glossy ne subliniaza zambetul. Nuanta awesome orchid este perfect purtabila zi de zi, un roz natural frumos . Textura rujului este satinata cu efect puternic hidratant. Ce v-am spus ? Perfect pentru a-l purta zilnic! O sa va arat cum arata pe Instagram[ @dentistella]
Apoi trecem la ochi si va prezint Misterious Crystal Eyliner [ nuanta onyx black] . Am avut si eyeliner tip carioca de la acest brand si tare mult mi-a placut . Mi - la ''confiscat'' prietena mea si acum sa bucura de el. Am ales acum acest eyeliner sub forma de creion retractabil . Nu imi place sa ascut creioanele de ochi, se pierde mult produs, de aceia varianta retractabila e cea mai potrivita. Textura creionului este cremoasa-gel, se aplica perfect in doua miscari  , este rezistent pe parcursul zilei . Nu se rupe!!! Onyx black este o nuanta perfecta de negru.
Am subliniat ochii ? Mergem mai departe
De fapt, trebuia s-o iau invers , dar voi, fete destepte, stiti ca ziua incepe si se termina cu ..demachierea si curatarea fetei. Corect.
Va prezint un produs minunat de la un brand minunat organic - Oxygenating Foam Cleanser by NAOBAY.
Naobay - un brand spaniol organic certificat ECOcert si FSC [ The Forest Stewardship Council ], din regiunea Valencia. Doi frati - inginer si om de stiinta farmacist au pus bazele acestei companii . Echipa Naobay intruchipeaza ideile inovatoare in viziunea produselor de ingrijire si ambalaje complet reciclabile.
Despre acest cleanser pot sa va spun numai de bine . La apasarea dozatorului-pompa emulsia lichida se transforma intr-o spuma generoasa , moale si pufoasa.Curata eficient tenul si lasa pielea moale si catifelata. Love it!!!
Dupa curatarea tenului aplicam un strop de serum pentru a-i reda tineretea si prospetimea.

Kueshi - un alt brand spaniol foarte cunoscut care se pozitioneaza ca pe deplin responsabil pentru calitatea produselor la fiecare etapa de productie.Formulele Kueshi  combina ingrediente active de inalta calitate si ingrediente naturale cu efect optim asupra pielii. Nu sunt testate pe animale, nu contin parabeni , toate produsele sunt foarte bine tolerate de piele.
KUESHI Ultra StemCells Serum Rejouvenating - un serum ultra-usor ce contine acid hialuronic si extract de celule stem de portocale . Contribuie la densitatea, elasticitatea pielii, stimuleaza producerea de colagen ,ofera hidratare puternica. Se recomanda ultilizarea serum-ului de doua ori pe zi ,dimineata si seara. Functioneaza perfect ca o baza de machiaj.
Si nu poate lipsi un strop de parfum  , eu va propun TROUBLING SENSES , 100 ml !
Un parfum 100% frantuzesc , Parfumeries Generales Paris. Un parfum destul de puternic , cu note orientale.
Mandarine, busuioc , bergamot, iasomie, garoafa , floare de portocal ,lemn de santal, vanilie, mosc , boabe de tonca - un amestec imposibil de ingrediente , ce creeaza impreuna o aroma cu personalitate pentru femei romantice si visatoare!
     Iata 5 produse intr-o cutie personalizata , produse ce pot bucura fiecare femeie zi de zi !
PRETTY EVERY DAY Beauty Box are pretul de 229 RON [ 53% discount] si este Editie Limitata! 
                                               Grabiti-va s-o comandati AICI  !


 








You Might Also Like

8 comentarii