Plaid shirt

09:16:00

Fetele dragi , ne-am plimbat cu prietena mea Pety in week-end, am pozat, am filmat [ o sa distribui link-ul pe FB  cand va fi gata editarea]. De obicei in week-end ma imbrac foarte simplu si lejer , iar camasa aceasta s-a nimerit perfect.  A fost si soare , ceea ce e si mai perfect. Ce vreau sa va spun, nu ezitati sa dati click pe linkuri pe care le subliniez , asa vedeti mai bine despre ce e vorba. Si sa nu va fie frica sa comandati, totul e foarte sigur. Dar daca totusi nu comandati online, aveti posibilitatea de live shopping . In perioada 16-17 aprilie va avea loc cel mai mare targ , unde bloggeritele [inclusiv eu] vom fi prezente cu hainute ,accesorii ,incaltaminte . Totul va fi organizat super, ca intr-un mall si intr-un spatiu generos. Urmariti pagina Chic Bazar ca sa nu uitati sa veniti. Totul va fi foarte ieftin si dragut! Va astept!
                                                                           Camasa 

    E tare draguta si arata exact cum e prezentata pe site. Eu port marimea M si e perfecta. Va place?
Hairstyling [ noua culoare a parului si coafura ] - Cristina Calancea ,o recomand din toata inima!! Cine a fost la ea, nu a mai plecat. Hair , mani-pedi, machiaj professional ! The best!










You Might Also Like

7 comentarii

  1. E foarte frumoasa combinatia camasa palton. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum ne-ai obisnuit ai o tinuta impecabila. Si eu iubesc camasile in patratele iar aceasta este tare simpatica. Am avut placerea sa o cunosc si pe prietena ta .... online! Va pup si va doresc o saptamana usoara

    RăspundețiȘtergere
  3. You look so classy Stella. Love the coat! kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa combinatia de culori, imi place stilul tau si mi se pare ca este unul care te caracterizeaza.

    http://trend-with-deea.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. super combinatie, imi place teribil!

    RăspundețiȘtergere