PicknDazzle / Personal Beauty Box

09:05:00

Dragile mele , iubitoare de frumos , cu siguranta cunoasteti conceptul PicknDazzle - un concept unic in Romania si nu numai, un serviciu personalizat in beauty .
Aici v-am prezentat pentru prima data acest concept si de atunci a trecut ceva timp , timp in care PicknDazzle a evoluat mult, a crescut frumos si a devenit mult mai versatil.

Am avut onoarea sa particip la un eveniment deosebit PicknDazzle , la invitatia doamnei Pavlina Marinova - CEO si director PicknDazzle , o doamna extraordinara cu multa energie pozitiva si idei inovatoare. Evenimentul a avut loc la Double Tree by Hilton Hotel, o locatie pe masura evenimentului.










Evenimentul a fost extrem de relaxant si placut , ne-am distrat cu o multime de produse din portofoliu PicknDazzle . Dar am avut si o placere deosebita sa creem un beauty box personalizat  PicknDazzle , o cutie ce va aparea pe site ca o recomandare personala de la mine. Sper sa va inspire si s-o comandati cand va aparea. Dar despre asta foarte curand . O sa dezvalui ce produse va recomand. Mi-a fost foarte greu sa aleg doar 5 produse, dar asta e idea , fiecare cutie contine 4 sau 5 produse . Asa ca o sa ne distram data viitoare! Va imbratisez cu drag! Multumesc PicknDazzle pentru aceasta invitatie!

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Awww ce frumos, abea astept recomandarea ta, am beneficiat si eu de doua cutiute pana acum, primite cadou si mi-au placut tare mult, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting beauty products....thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar sunt curioasa ce combinatii ai facut! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Mor încet când văd produsele în miniatură și cutiile acelea!
    Nu știu când au avut ei ceva ofertă, parcă înainte de Crăciun dar n-am mai apucat, cum le urcau pe site cum erau luate :)
    Stiu că vânam una care avea fard și ceva pentru buze...
    Ce-mi lipsește acum? Un primer, nici n-am prea folosit.

    RăspundețiȘtergere
  5. am si eu cateva produse din cutiuta pe care le tot folosesc si nu ma satur!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place cum arata produsele Tweez!!! :D
    SPer ca am scris bine!

    RăspundețiȘtergere