My everyday #felinelook / LÓreal Paris

16:18:00

Fetele dragi, LÓreal Paris a lansat multe noutati interesante si tare ma bucur ca au ajuns si la noi!   Nu am putut sta deoparte si am cumparat cateva dintre ele.
Am ales noua mascara Volume Million Lashes Feline noir [ varianta extra black , exista si varianta feline black ] si Gel Intenza Eyeliner [ 01 pure black]





Imi place tare mult sa ma machiez zilnic ,este o pasiune si niciodata nu ies nemachiata. In machiajul meu intodeauna accentul e pus pe ochi, imi plac gene voluminoase ,imi place sa-mi conturez ochii cu eyeliner , asta ma reprezinta.

Trebuie sa subliniez ca nicio mascara LÓreal nu m-a dezamagit niciodata si le-am incercat pe toate. De la Telescopic pana la Voluminous , Miss Manga si Double Extend - toate mi-au placut . Asa ca nu aveam emotii ca de data asta va fi altceva. Periuta de silicon cu o forma curbata separa ,curbeaza perfect genele.
Din doua-trei straturi obtii un volum al genelor impresionant!
Gel eyeliner vine intr-un borcanas de sticla  si are pensula inclusa. Pensula e foarte comoda si permite eyeliner-ului sa alunece usor pe pleoapa , astfel incat dintr-o miscare ai ochi perfect conturati . De obicei fac treaba asta cu un creion negru, dar acum m-am axat pe acest gel si imi place!
                                              V-ati luat ceva din noutatile LÓreal?

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Rimelul ma tenteaza,multumim pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely post Stella! Have a great weekend! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. How amazing look!! great job, darling! love Loreal products!
    xoxo Mary

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am fost multumita de rimelurile L'Oreal. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am mai cumparat nimic de la L'Oreal in ultimul timp, dar am nevoie de un rimel nou, si ma gandeam la L'Oreal ca fiind una din optiuni pentru alegerea mea.
    Pupici,

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea sa incerc si eu acel rimel! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. inca nu am luat nimic din noutati, trebuie sa termin ce am ca nu mai am loc :)

    RăspundețiȘtergere