Moroccanoil Dry Shampoo

18:59:00

Dragile mele , Top Line lanseaza un nou produs marca Moroccanoil - sampon uscat . Nu uitati , ca produsele Moroccanoil se pot achizitiona in magazinele Top Line din tara sau online
                         Am primit sampon uscat Moroccanoil spre testare de la Top Line.



Formula puternica si inovatoare este creata pentru a absorbi instant sebumul si acumularile de produse anterioare ,fara sa lase urme vizibile de pudra.
Este o solutie perfecta pentru a improspata parul si a crea volum.Acest produs se regaseste in doua variante-pentru par deschis [cum am eu] si pentru par inchis.
Pentru a evidentia cat  mai bine tonurile deschise de par , Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones este infuzat cu tonuri delicate de violet, ce ajuta la echilibrarea aspectului tonurilor calde.
Moroccanoil Dry Shampoo  Dark Tones este formulat cu amidon de orez ultra-fin care se distribuie si dispare imediat dupa aplicare.
Ambele variante sunt pentru toate tipurile de ten si sunt ifuzate cu ulei de argan.
Asa cum am spus, eu am varianta pentru par deschis la culoare. Produsul este sub forma de spray  si are 205 ml . Pret recomandat- 128 lei
In general produse de acest gen nu sunt o necesitate pentru mine , dar recunosc, intodeauna am in baie unul.
Imi place sa -mi spal parul la doua-trei zile ,imi place sa-l simt proaspat si matasos , imi place sa ma coafez in diferite stiluri , de aceia nu e nicio corvoada  sa ma spal pe par.
Dar in acelasi timp imi place par cu volum si pentru asta cel mai des utilizez samponul uscat. Desigur, exista si situatii , cand nu am timp si atunci sigur apelez la sampon uscat.
Acest produs imi place mult! Da, nu lasa deloc aspect de ''faina''in par , miroase foarte placut , reimprospateaza parul ,dar nu il face mat si uscat si face un volum...impresionant! Asta inseamna un produs profesional! Asta inseamna ingrijire corecta! Eu vi-l recomand cu draga inima, dar voi alegeti ce vi se potriveste.



You Might Also Like

8 comentarii

  1. Lovely pics dear! Have a great weekend! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, daca nu ar fi atat de scump l-as incerca si eu. Mai nou, am si eu in casa mai tot timpul, ca nu se stie cand ai nevoie :D Pup, doamna draga, incerc sa trec mai des pe la tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca acum toate firmele de ingrijire a parului au lansat aceste sampoane uscate

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam ca Moroccanoil are sampon uscat, multumim de review. :) Eu acum folosesc Batiste, dar poate il voi incerca si pe acesta. Batiste lasa pudra alba in cap, dar care se disperseaza si nu mai e vizibila dupa ce perii parul dupa aplicarea samponului, deci pentru mine nu e o problema asa de mare.
    Daca zici ca asta nu lasa pudra alba in cap, as aprecia asta la un sampon uscat.
    Te pup si sa ai un weekend frumos,
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  5. ca toate produsele lor, trebuie sa fie minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici mie nu-mi lipseste din baie, si iau cu mine in vacanta unul in varianta mini, e bun asa de urgenta. Te pup, ti-am lasat link pe fb cu chestia aceea :)), pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca sampoanele astea uscate sunt foarte utile intr-un moment de criza, cand trebuie sa te duci undeva dar nu ai timpul necesar sa te aranjezi ca la carte. Multumim pentru review ;)

    RăspundețiȘtergere