In pasi de dans / Arthur Murray Dance Studio

09:13:00

Cat de tare mi-a placut cum ne-am distrat noi la Arthur Murray ! Mai ales ca am facut si scoala de dans in tinerete... Totul e sa combat lenea , sa   ies din zona de confort  si sa revin aici , sa ma apuc iar de dansat.
Dansul are muuuulte beneficii , te binedispune , iti ridica dispozitia, iti inbunatateste starea de spirit , e un antrenament cardio foarte bun ,in plus  intareste sistemul muscular, cardiovascular, articulatiile , coordonarea.
Si e frumos, foarte frumos sa dansez! Indiferent de varsta!



Instructorii școlii de dans Arthur Murray recomandă dansurile de societate ca remediu eficient împotriva stărilor astenice care ne afectează la schimbările de sezon.
Dansurile energice precum: cha-cha-cha, bachata, salsa, swing sau hustle stimulează mintea și corpul și îmbunătățesc starea generală de spirit și de sănătate atunci când o persoană se confruntă cu simptome generate de astenia de primăvară.

Conform studiilor, una din zece persoane se confruntă cu stări de astenie la început de primăvară. Una dintre modalitățile cu eficiență imediată prin care se pot elimina tulburările cauzate de astenia de primăvară este dansul. Mișcările de dans de societate au efecte pozitive asupra dispoziției, eliminând anxietatea și stările de apatie specifice primăverii.
Endorfinele eliminate în timpul dansului dau o stare de bine persistentă, reduc stresul și relaxează. Când dansăm mintea se eliberează de gândurile negative și se concentrează pe buna dispoziție. Zâmbim mai mult, suntem mai bine dispuși și ne umplem de energie. Iar stările astenice se reduc ca intensitate pâna la a dispărea complet
                                               Acum sa vedem daca ma tin .... si tare as vrea.

You Might Also Like

2 comentarii