Fior di Latte / Media Brunch

20:45:00

Nici nu stiu cu ce sa incep ..doar cand ma gandesc la dimineata petrecuta la Fior di Latte , mi se ridica dispozitia, sincer!!! Nu am mai fost aici si este pentru prima data cand am descoperit acest loc minunat.
Stiti, ca eu nu scriu prostii, scriu despre ce imi place si sper ca si voi sa descoperiti Fior di Latte , pentru ca atat de mult mi-a placut ,incat nu am cuvinte...
Localul se afla in Primaverii , chiar pe bulevard la nr 19 ,inconjurat de multi pomi infloriti . Are o terasa spatioasa, superba , toata in alb, ca de altfel, tot localul.
Povestea a inceput candva, la Viena, cand Oana Plesan , acum chef-gelatier , a mancat inghetata intr-o gelatiera italiana si a decis ca neaparat trebuie sa avem asa ceva la Bucuresti.
Oana a facut specializare la Bologna ,la celebrul chef Giacomo Schiavon . Si pentru prima data in Bucuresti au fost introduse specialitati gourmet de main course cu inghetata. Inghetata adevarata, opera de arta culinara! Iata cum pasiunea ,imbinata cu multa munca si daruire , s-a transformat intr-un business frumos si noi ne putem bucura de o poveste Fior di Latte , emotie si placere pura .




Va spun sincer, demult nu am mai mancat ceva foarte ,dar foarte gustos si fin ! Meniul este variat cu foarte multe optiuni. Am gustat bruschete cu rosii si busuioc [delicioase] , oua benedict cu somon , am mancat inghetata celebra ,care este de vis, am baut capucino .... si am stat pe terasa cu o stare de bine de nedescris. Tonurile albe in decor,inclusiv florile proaspete  , muzica in surdina, atmosfera, mancarea . Sunt pur si simplu in extaz si ma bucur tare mult ca am descoperit acest loc superb.
Aici veti gasi mai multe informatii, dar va spun eu, trebuie , trebuie sa descoperiti si voi Fior di Latte !






You Might Also Like

4 comentarii

  1. Wow, un local absolut minunat! Bucataria italiana este preferata mea. Nu ai cum sa nu te indragostesti de inghetata lor artizanala si de dulciuri acompaniate de un bun capuccino.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumos este acest loc si pare atat de cald si primitor! Imi place acea cafea cu frișca si prajiturica cu fructe de padure ...

    RăspundețiȘtergere