ELSEVE Nutri-Gloss Luminizer / LÓreal Paris

07:53:00

     LÓreal Paris lanseaza noua gama pentru ingrijirea parului - Elseve nutri-gloss Luminizer .

Cu siguranta cunoasteti experienta mea cu laminarea parului profesionala si despre procedura laminarii home made , pentru ca postarile astea au foarte mare succes.  Ideea acestei proceduri este sa redai parului stralucire si suplete.  LÓreal Paris s-a inspirat din aceasta tehnica profesionala si a creat prima gama revolutionara cu molecule de Glycogel - gama Nutri-Gloss Luminizer .






Lipsa stralucirii parului este principala preocupare a femeilor  cu par normal .Parul lipsit de stralucire are o suprafata neregulata din cauza acumularii impuritatilor si ingrijirii necorespunzatoare.Cuticule firului de par nu sunt aliniate si lumina nu se reflecta in totalitate.
Pentru a intensifica stralucirea parului , Laboratoarele LOreal Paris a creat Nutri-Gloss Luminizer cu ajutorul tehnologiei Glycogel : actiune pe mai multe niveluri pentru stralucire din orice unghi.
Aceasta inovatie este potrivita tuturor tipurilor de par ,pentru o  stralucire  de noua generatie.
Sampon Nutri-Gloss Luminizer [ pret 16 lei] - ofera hidratare intensa , stralucire perfecta 48 de ore , atingere fluida ,divina. Are textura lejera , care nu incarca parul .
Balsam Nutri-Gloss Luminizer [ pret 16 lei]
Spray Gloss tratament [ pret 33 lei] - cu un parfum delicat, subtil,ofera stralucire exploziva de durata.
                                               Rezultatul? Un par divin, suplu ,plin de stralucire!
                                                               Cu siguranta merita sa incercati!





You Might Also Like

4 comentarii