Bobbi Brown / Long-Wear Even Finish foundation

08:13:00

   Dragilor , astazi povestim despre fondul de ten Bobbi Brown Long-Wear Even Finish foundation 
Magazinul Bobbi Brown  se afla in Baneasa Shopping City , de unde mi-am si luat acest produs.


Consultantii brandului sunt foarte amabili si te ajuta sa alegi ce iti doresti sau ce  se potriveste . Poti incerca produsele in magazin beneficiind de un machiaj gratuit , din pacate ,nu se dau mostre .
Mi-am ales acest fdt , pentru ca este destinat tenului mixt-gras, asa cum am eu. Se pozitioneaza ca un fdt de lunga durata si rezistenta , dar  cu aspect natural. Are SPF 15. Pretul lui este 190 de lei.
Am ales culoarea 4 , Natural , o culoare perfecta de beige.
Asa cum puteti vedea in imagine, ambalajul are pompita si cu asta se presupune ca utilizarea lui e foarte comoda. Textura acestui fdt este fluida , dar nu curge , este ca o crema lejera.
Trebuie sa spun din start ca inaintea aplicarii lui, este nevoie de hidratare intensa! Nu functioneaza [ cel putin la mine] cu niciun primer poreless sau ceva de genul , numai cu un primer hidratant[ ex Too Faced Hangover sau o crema puternic hidratanta] .
Se intinde usor cu degete  sau cu buretelul beauty blender[ cu pensula nu am putut] ,pentru ca se usuca foarte repede pe fata! Initial, dupa aplicare , il simt pe ten usor lipicios , numai dupa vreo 5 minute se usuca si nu il mai simt.
Are acoperire medie! Nici intr-un caz mare , nu .  Nu as recomanda sa-l aplicati in mai multe straturi.
Intradevar, uniformizeaza tenul , acopera pete , mici imprefectiuni , ofera un aspect uniform, mat . Arata foarte bine vreo 3-4 ore, dupa aceia intra in pori, se absoarbe in piele si arata neuniform si cakey .


 Finally—a natural-looking and long-wearing foundation with SPF. Comfortable and hydrating, this medium to full coverage oil-free formula never looks cakey or masky - Descrierea oficiala
Ce fac eu incorect? De ce nu rezista la mine ? Oare puteti sa-mi dati un sfat?  Ati incercat acest fdt?




You Might Also Like

10 comentarii

  1. Nu l-am folosit, dar am mai patit asa cu alte fonduri de ten pentru ten mixt-gras. Poti incerca sa il amesteci cu un pic de crema hidratanta, eu asa fac, dupa care arata bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stella, o prietena buna foloseste tot de la Bobbi Brown, Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 si spune ca dupa cateva ore evidentiaza zonele uscate si simte nevoia de hidratare.
    Imi dau seama ca nici unul dintre acestea doua nu mi s-ar potrivi.
    pup

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi, Miha. Eram chiar curioasa cum e si skin serum, dar se vede ca nu s-ar potrivi nici mie.

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut ca s-a deschis in Bucuresti astept sa se deschida si in alte orase, mai ales ca produsele arata atat de bine

    RăspundețiȘtergere
  5. cam asa ceva patessc si eu cu fondurile de ten.Pacat ca pretul e atat de mare si rezultatul atat de slab

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am folosit nimic de la ei, inca!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat ca nu rezista bine :( Produsele Bobbi Brown sunt foarte tentante, in special fondurile de ten si acel shimmer brick care e pe lista mea de muuult timp. :) O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fabulous review Stella. Loved your detailed post. kisses

    RăspundețiȘtergere
  9. Cam problema asta o am si eu la fonduri de ten in ultima vreme...arata fain la inceput, natural si toate cele...insa pe parcursul zilei arata diferit...zici ca se schimba ceva ..

    RăspundețiȘtergere