Beautyland by AVON

09:31:00

De 8 martie AVON Romania ne-a facut o mare surpriza si bucurie , ne-a invitat in #beautyland by Avon sa sarbatorim femeia si sa ne bucuram de o seara minunata.


Evenimentul a fost despre cum sa schimbi lumea prin frumusete, curaj, incredere , naturalete, creativitate si inca multe calitati prin care femeile sunt capabile sa faca lucruri frumoase.


Fiecare femeie e frumoasa , asta inseamna curajul , optimismul, pasiunea , creativitatea pe care o manifestam in fiecare zi . De fiecare data când constientizam asta , ceva frumos se intampla in jurul nostru. Femeile sunt capabile sa treaca peste  orice obstacol si sa renasca de fiecare data .

În această primăvară, AVON a lansat o colecție de produse dedicată frumuseții interioare, în care ingredientele principale sunt curajul, încrederea, bucuria, armonia, pofta de viață și optimismul.  Demersul AVON, care reprezintă cea de-a doua etapă a campaniei Schimba lumea prin frumusete, și-a propus să aducă in prim plan femeile obișnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura funcțională și are menirea de a aduce la suprafață atitudinea potrivită pentru a depăși orice provocare.

Editie limitata de ambalaje este disponibila pana pe 23 martie pe avon.ro sa contactati reprezentatii Avon
Tu ai curaj sa schimbi lumea prin frumusete ?



You Might Also Like

4 comentarii