VICHY Dermablend / Be Skin Confident

14:38:00

Tenul frumos este o preocupare pentru fiecare dintre femei. Din pacate, 92% dintre ele sustin ca au un ten cu probleme . Cele mai des intalnite probleme - pete, riduri, imperfectiuni ,roseata... Dincolo de roseata sau pete tenul poate prezenta unele semne post-acneice , cicatricii, pori dilatati . Multe dintre femei se simt inconfortabil ''in pielea lor'' si prin urmare ,doresc solutii eficiente pentru acoperirea acestor semne , doresc un look natural si mai multa incredere.


De aici a inceput povestea DERMABLEND , cand in 1981, dermatologul americn Craig Roberts a creat un fond de ten special pentru sotia sa ce suferea de vitiligo la nivelul fetei . Un produs care uniformizeaza perfect culoarea tenului si sa acopere zonele cu probleme. De atunci, acest fond de ten a devenit un produs-legenda ,un produs ce a redat incredere multor femei!
Eu personal, cu cat inaintez in varsta [ OMG , ce varsta , nici nu am observat..] , cu atat mai mult ma preocupa tenul meu si fondurile de ten. Este clar ca foloseam fdt si la 25 de ani, dar acum pentru mine e important ca fondul de ten sa aiba o acoperire naturala , sa uniformizeze bine culoarea tenului ,pete si porii , sa netezeasca ridurile si sa ofere luminozitate. Adica sa arat cam ca la 25 de ani ...
Doi ani in urma Dermablend Vichy a reinnoit formula , ea devenind mai usoara , mai delicata , dar cu aceiasi concentratie de pigmenti pentru a masca toate imperfectiunile pielii- cearcane , roseata, vitiligo, semnele post-acneice ,pori dilatati. SPF 20.


Textura acestui fdt este cremoasa, usoara , se intinde si se aplica extrem de usor. Ofera matifiere, dar nu ''mortala'' , are un aspect natural. Netezeste relieful pielii , ascunde porii , se comporta exact asa cum imi place.

                               Tu ai  incercat acest fond de ten miraculos?    Ai incredere in tine?

You Might Also Like

11 comentarii

  1. imi doresc de foarte mult timp sa incerc acest produs, dar mi-as dori inainte sa il cumpar full size sa il incerc ca si mostra, bineinteles eu locuind intr-un oras mic, unde nu exista mall este un lucru imposibil. Am un ten acneic si sunt in cautarea fondului de ten perfect. Sper, ca pe viitor sa reusesc sa intru in posesia unor mostre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anca, cred ca poti cere un pic pentru testare intr-un recipient micut, incearca. dar eu cred sa va potrivi perfect. sa mi scrii cand incerci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca are o acoperire prea mare si lasa aspect prea incarcat al tenului ceea ce nu e de dorit
    mai ales la varsta noastra(si eu sunt din generația ta!)-prefer un fdt mai usor-ultimul incercat varianta noua de la Dior Forever - mi-a placut mult de tot - cred ca ti s-ar potrivi perfect si tie! Iti recomand cu drag sa il incerci.




    RăspundețiȘtergere
  4. draga anonim, tocmai asta am precizat, s-a inbunatatit formula si acum a devenit mai light, nu incarca deloc tenul. Am incercat dior forever,din pacate, nu mi se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit altele de la Vichy si mi-au placut, pe asta inca nu, il pun pe lista ,pupicei,multumim pentru review <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna !
    Pentru mine este foarte util articolul. Multumesc . Am folosit vechea formula cu tubul alb ( tot nude 25 ) destul de mult timp , cca 3 ani. Am renuntat si il folosesc doar ft putin blenduit cu alt fdt pe post de corector datorita pigmentului puternic.
    De maine sunt in cautari prin farmacii dupa tester :). Ce dragut ar fi sa fie asa cum il descrii ! Sa nu fie greoi / uleios / sa se stranga in riduri / sa se demachieze usor. Prea multe vreau dar oricum multumesc de pont !
    Primul comentariu dar cat un pomelnic . Scuze :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu îl folosesc de când a apărut .De când și a schimbat înfățișarea mise pare nuanța pe care o foloseam ușor mai închisă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si tot eu, cu scuze...l-am vazut in Donna acum catva timp cu ambalaj negru ( baba , deh mai uit ). Nu m-a tentat pt ca stiam ca nu e de " zi cu zi " pt mine. Oricum e un pont super bun. Maine sunt la farmacie cu recipientul. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  9. Da...da...si eu tot de 25 de ani vreau sa arat :))Daca acopera imperfectiunile si are o textura usoara e perfect ;)

    RăspundețiȘtergere