Urban Decay Eyeshadow primer potion/ review

09:34:00

Fetele dragi, v-ati bucurat ca a venit in Romania Urban Decay ? Eu tare mult,il asteptam! Am fost a doua zi dupa lansare in Sephora si mi-am luat ceva dragut[cine ma urmareste pe Instagram stie ce] , dar acum vreau sa va povestesc despre faimoasele primere pentru ochi.
Trebuie sa stiti ca in fiecare paleta Naked veti gasi un set de 4 primere in versiune mini-pliculet[dar care ajunge pentru mult timp] , toate sunt diferite [ original, sin, anti-aging si eden]
                                    Versiunea obisnuita este intr-un tub cu aplicator.
   Acest primer pentru farduri de ochi este un adevarat bestseller si o legenda in industria frumusetii!
Garanteaza rezistenta fardului de pleoape timp de 24 de ore , in plus culorile sunt mai vibrante . Este foarte usor de folosit datorita aplicatorului .
Exista mai multe variante de denumiri si culori.  Nu stiu cate sunt la noi. Textura tuturor este cremoasa .
Original   are o nuanta de culoarea pielii,dar se usuca invizibil .Sin are o nuanta  usor sidefata beige,ce seamana cu nuanta vintage paint pot MAC ,poate fi purtat ca atare sau cu fard .Restul pe care le-am incercat-anti-aging si eden au nuante apropiate a pielii .
Toate variantele sunt eficiente si frumoase. Acum depinde de preferintele voastre. Mie imi plac tare mult toate,dar pe locul 1 as pune Sin .
Hai,povestiti, ce produse Urban Decay ati incercat? Nu uitati, ca brandul Urban Decay acum se gaseste in Romania, exclusiv in Sephora!










You Might Also Like

6 comentarii