MUFE / HD Concealer

08:23:00


La inceputul anului Sephora si MUFE au lansat un nou produs din gama HD - HD Ultra Concealer .
Acest produs este conceput pentru a ascunde in mod eficient cearcanele si semnele de oboseala sub ochi, oferind o privire luminoasa,odihnita.
De asemenea, noul concealer corecteaza culoarea , uniformizeaza si netezeste ridurile fine vizual, sustine producerea de colagen.


Noul HD Ultra Concealer are o textura usoara ,ofera acoperire medie , de durata .Contine pigmenti speciali care vizual diminueaza imperfectiunile . Hidrateaza zona delicata de sub ochi datorita continutului de acid hialuronic , mentine hidratarea pe parcursul zilei.




Nu stiu cum face, dar e chiar invizibil . Arata ca a doua piele, foarte natural, dar in acelasi timp perfect.
Acoperire completa , dar invizibila? Da , asa este. Eu am nuanta Y21, o nuanta light, care imi ilumineaza privirea instant. Sunt curioasa cum e fdt Ultra HD . Ati folosit ceva din aceasta gama?
Nu uitati, acum puteti comanda si online



You Might Also Like

6 comentarii

  1. Imi place, arata bine ambalajul si pare suficient produs sa nu mai ai treaba o lunga perioada de timp :)

    RăspundețiȘtergere
  2. I like it! Have a great weekend Stella! целую)

    RăspundețiȘtergere
  3. E mare nebunie cu acest concelear; tot youtube.ul vuieste cat de bun e! Eu am incercat pudra lor libera hd si e minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si nu se vede ciudat la pozele cu blitz? Stiu ca produsele acestea HD...scot lumina in evidenta si risti sa apari alba... Se aplica si la acest corector?

    RăspundețiȘtergere