IWHITE 2 / Un zambet mai alb !

10:03:00

Dragii mei , cat conteaza pentru voi sanatatea dentara? Cat conteaza un zambet ? Dupa parerea mea , nu numai ca medic specialist stomatolog , zambetul este primordial. Toti ne dorim [ asa sper] un zambet mai alb si pentru asta exista acum multe metode moderne de albire a dintilor.

Probabil ca ati vazut in oras panouri publicitare cu Elena Gheorghe  , care ne zambeste frumos si ne arata secretul zambetului ei.  Da, Elena Gheorghe este imaginea IWhite in Romania , de altfel o imagine perfecta,o persoana deschisa, modesta si zambareata , cu care am stat si de vorba dupa evenimentul oficial de lansare
IWhite 2  in Romania. Si eu personal am castigat la eveniment kit-ul mare de albire IWhite 2 pentru cel mai luminos zambet!



Inainte de toate , ca medic stomatolog, doresc sa precizez cateva detalii . Toti dintii trebuie tratati inainte sa te apuci de orice albire! Carii, gingivite,parodontite , abraziuni dentare  si alte boli a cavitatii orale trebuie tratate la stomatolog!!!



Noul kit profesional pentru albirea dinților, iWhite2, este varianta îmbunătățita a kitul iWhite lansat in România, anul trecut, exclusiv în farmaciile Sensiblu. Pe lângă beneficiile de albire INSTANTĂ, înlăturarea petelor de la suprafața și interiorul dinților și întărirea a acestora, noul iWhite2 ajută și la refacerea smalțului dentar datorită micro-cristalelor albe pe care le conține


Studiile clinice au demonstrat că noul iWhite2 poate oferi un efect de albire a dinților cu până la 8 nuanțe, chiar după prima aplicare, pentru 10% dintre participanții la studiu. Desigur, rezultatele variază de la persoană la persoană și sunt influențate direct de stilul de viață și cel alimentar.

Kitul profesional iWhite2 conține 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri. Benzile se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților, se lasă să acționeze 20 minute după care se îndepărtează. La final, se clătește cavitatea bucală cu apă de gură sau apă călduță. Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru menținerea unui zambet alb și strălucitor, la distanță de 1 lună, se pot reaplica benzile, in funcție de rezultatul pe care vrem sa-l obținem sau ori de cate ori considerăm că este necesar ( înainte de un interviu, de o petrecere sau o iesire în oraș).


    Eu si fiul meu am incercat kit-ul IWhite timp de 5 zile consecutive si iata rezultate.
Intradevar, albirea dintilor este instanta , dupa 20 de minute se vede clar efectul. La mine personal culoarea dintilor s-a deschis si s-a mentinut dupa 5 zile  cu doua nuante [ am verificat cu cheia VITA profesionala] , la fiul meu cu trei nuante , smaltul devine mai luminos. Nu am avut reactii de sensibilizare a dintilor sau alte complicatii. Asa cum spuneam, efectele albirii difera de la o persoana la alta ! Avem structura smaltului diferita   , de aceia si efectele [exact cum si albirea profesionala in cabinet]  vor fi diferite! 

KIt-ul IWhite se poate folosi si ocazional pentru mentinerea albului natural al dintilor. 
Dupa albire trebuie sa respecti cateva reguli - nu manca alimente ce coloreaza dintii timp de 24 de ore, nu bea cafea , ceai sau sucuri cu coloranti. Mentine igiena dentara la cel mai inalt nivel cu ajutorul apei de gura IWhite si  pastei de dinti IWhite . Pentru eliminarea petelor si polisarea suprafetei dentare poti folosi din cand in cand Instant Tooth polisher- un aparat special electric cu un aplicator de silicon.
Dragii mei, zambetul conteaza si meritati un zambet frumos! Daca va doriti o albire instant si sigura, kit-ul IWhite va asteapta exclusiv in farmaciile Sensiblu[pret 139 lei]

Nu uitati sa treceti si pe la stomatolog! Zambiti, viata e frumoasa!


You Might Also Like

20 comentarii

  1. o sa retin, ma hotarasem sa testez dar am bijuterie dentara si mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati incercat cumva produsele Splat? As vrea sa incerc aceasta apa de gura de la ei : http://www.splat-innova.com/en/#suspenziya-zhidkaya-emal insa nu imi dau seama daca e doar marketing...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit 2 paste de dinti de la ei, nu au avut nici un efect.

      Ștergere
  3. Alexandra, da, am incercat, sunt foarte bune. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inceput testarea acum 2 zile. Pasta de dinti imi place foarte mult. Se vede o uniformizare a culorii dintilor. Abia astept sa vad rezultatul final, dupa cele 5 zile de utilizare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bune sunt benzile!!! Le-am incercat si m-au impresionat!!!!!! #buzziwhite2instant

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt multumita de benzile preumplute cu gel activ de albire de la iWhite Instant.După 5 zile consecutive de aplicări ale benzilor cu gel activ de albire timp de 20 minute, dinții s-au albit cu câteva nuanțe. Sunt mulțumită de produs, nu am simțit nicio sensibilitate, iar împreună cu pasta de dinți și apa de gură, chiar sunt rezultate viziile. Nu am ajuns la un alb imaculat , ca in reclame, dar efectul difera la fiecare persoană si in functie de stilul de viata al fiecaruiab. #buzziwhite2instant #buzzstore #iwhite2instant

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-au placut mult pasta de dinti si apa de gura, curata foarte bine si lasa o aroma fresh in gura. Le recomand! Cu Kitul de albire nu am observat rezultate radicale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place foarte mult kit-ul acesta! Am inceput testarea de aproximativ 2 saptamani si deja se vad rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu atat pasta de dinti si apa de gura, cat si benzile pentru albirea dintilor. Pot spune ca diferenta se vede cu ochiul liber. Dintii mei si-au recapatat albul natural si stralucirea atat de necesara unui zambet perfect!
    #buzziwhite2instant

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am incercat kit-ul si, intr-adevar, efectele sunt vizibile chiar si cu ochiul liber. N-as zice ca albirea a fost extrem de intensa insa nici nu am pornit de la o nuanta prea galbena a dintilor, asa ca eu sunt chiar multumita. Cel mai mult sunt incantata de pasta de dinti apa de gura - eu sunt bautoare de muuulta cafea iar aceste doua produse m-au ajutat sa si pastrez rezultatele obtinute cu kit-ul de albire. Pana acum , cred ca sunt produsele cu rezultatele cele mai vizibile, pt mine perosnal, desi obisnuiesc sa folosesc doar pasta de dinti cu efect de albire :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am testat acest kit si sunt multumita de rezultate. Mi-as fi dorit sa am si ustensila din pozele tale,sunt convinsa ca rezultatele ar fi fost mult peste asteptari dar a fost f ok si asa. Ma bucur ca am avut aceasta ocazie. Recomand IWHITE2 Instant oricui isi doreste dinti mai stralucitori cu efort putin,acasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am vazut rezultate cu acest kit si imi place ca se intampla in confortul casei mele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Citisem mult despre acest kit, dar nu ma incumetam sa dau peste 100 de lei la promisiunea vaga ca poate voi avea dinti mai albi. Pana l-am urma l-am testat si am fost mai mult decat fericita de rezultate! Simplu de utilizat, comod si delicat cu dintii. Recomand tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am testat si eu benzile cu gel, pasta de dinti si apa de gura! vreau sa spun ca mi-a placut extrem de mult toata experienta! si produsele chiar functioneaza! Merita achizitionate! #buzziWhite2instant

    RăspundețiȘtergere
  15. Am testat si eu produsele iWhitwe2 Instant si sunt foarte multumita de rezultat. O sa cumpar produsele pe viitor!#buzziWhite2instant

    RăspundețiȘtergere
  16. la mine le-a folosit sotul meu si suntem multumiti pentru ca a capat de multe pete. Albirea nu e chiar de 8 nuante, e drept, dar tinem cont si de faptul ca nu contin peroxid si nu ataca dantura cum fac alte produse.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am testat si eu produsele iWhitwe2 Instant si sunt foarte multumita de rezultat. Cel mai mult sunt incantata de pasta de dinti, curata foarte bine si lasa o aroma fresh in gura.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am testat iWhite 5 zile impreuna cu pasta de dinti si apa de gura iar rezultatul a fost vizibil imediat, dintii devenind mai albi!

    RăspundețiȘtergere