Good Food / Brasserie Cotroceni

19:05:00

Din categoria ''descoperim locuri frumoase din Bucuresti'' astazi va prezint o locatie ce mi-a placut tare,tare mult  - BRASSERIE COTROCENI .
In ciuda faptului ca se afla la doi pasi de casa mea si treceam des pe langa cu masina  , nu stiam de existenta acestui local . Ma bucur mult ca l-am descoperit acum si sigur voi reveni aici cu placere[deja am revenit]
Brasserie Cotroceni e genul de restaurant unde toate se imbina frumos . Locatia , atmosfera, curatenia, amabilitatea, confortul, mancarea foarte buna , muzica nu data la maxim [ da, apreciez mult!] si preturile, pana la urma.


Este un local cu personalitate , sofisticat, aranjat cu mult bun gust . Nu stiu , dar la mine asa functioneaza , daca din prima mi-a placut , cu siguranta voi reveni. Sunt destule localuri dragute  in Bucuresti , dar putine au imbinarea asta perfecta . De exemplu , poate sa fie o cafea foarte buna undeva ,dar asteptarea chelnerului nu o merita. Sau mancarea buna,dar muzica data la maxim ma face sa nu mai revin niciodata acolo..
Nu imi doresc mult, imi doresc o atmosfera linistita, mancare buna , servire decenta.

 Aici am gasit toate astea si nu e o reclama ,este recomandarea mea din suflet, daca si voi apreciati aceste lucruri. Meniul este foarte variat si cuprinde diverse feluri de mancare , de la gustari si platouri traditionale cu produse de carmangerie proprie din Maramures [ bio!] , mancaruri internationale originale  pana la cele mai sofisticate deserturi .



Toate preparatele sunt pline de savoare , va trebui sa reveniti aici iar si iar , va spun sincer. Cat despre deserturi , va recomand sa le incercati pe toate ,pentru ca nu ai cum altfel. Eu deja l-am ''inbolnavit'' pe fiul meu si cateva prieteni. Si da, parcarea e disponibila chiar in fata! Pofta buna!









You Might Also Like

4 comentarii

  1. Îmi place ideea de braserie, mă gândesc la un loc liniștit în care pot savura un capucino și îmi pot ridica glicemia cu 2-3 biscuiți șprițați.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely post dear! Have a great week! kisses

    RăspundețiȘtergere