ELIZABETH ARDEN Eight Hour Cream Miracle Oil / Concurs

19:51:00

Dragile mele,iubitoare de frumos, astazi avem o supriza frumoasa din partea Elizabeth Arden Romania  , detaliile le veti gasi la sfarsitul postarii.
Elizabeth Arden este cu adevarat un brand de ingrijire fabulos si faimos in toata lumea, adevarate doamne stiu de ce.

Crema Eight Hour este unul din cele mai cunoscute produse de infrumusetare din lume dovedindu-se de-a lungul timpului “un clasic”.Recunoscuta si aclamata pentru nutritia intensa a pielii si a hidratarii profunde , crema simbol Eight Hour® reuseste sa stranga fani in intreaga lume de aproape un secol.. Continuand mostenirea brandului ca lider in multiple obiective esentiale de infrumusetare, Elizabeth Arden introduce Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil , o noua formula de ulei pentru a fi folosit pentru fata, corp si par. 
 

Un nou standard de top cu obiective multiple in renumita familie Eight Hour®
Elizabeth Arden este dedicata pentru a creea produse de ingrijire speciale femeilor active. Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil duce mai departe obiectivele multiple ale beneficiilor cremei originale.

Confera beneficii din cap pana in picioare , oferind senzatie de lux corpului, fetei si parului, fiind demonstrata clinic capacitatea de hidratare pentru 8-12 ore, Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil este “tot ce ai nevoie” . Traieste experienta unui spa acasa, Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil are un parfum subtil, floral, citric conferind o stare de bine.

O contopire perfecta intre Natura si Stiinta
Elizabeth Arden a cautat extracte rafinate si uleiuri de infrumusetare pe intregul glob pentru a dezvolta acest ulei hidratant pentru fata, corp si par. Uleiul de Tsubaki se gaseste in Insula Jeju in largul coastei Coreei si este derivat din Camelie. Contine o concentratie mare de Omega 6 si 9 ce ajuta la nutritia, catifelarea si protejarea pielii. Aduce un plus de fumusete pielii si a texturii acesteia prin imbunatatirea colagenului natural al pielii. Ingredientele naturale sunt: 
 
  • Ulei din Seminte de Strugure– Abunda cu acizi grasi de Omega 6, acest ulei hidrateaza pielea.
  • Extract din radacina de Ghimbir– Ajuta la imbunatatirea texturii pielii.
  • Rasina Boswellia (Tamaie Indiana)– Ajuta la imbunatatirii ferimitatii pielii; are un rol antiinflamator reducand roseate si iritatia pielii.
  • Vitamina E – Imbunatateste textura pielii si protejeaza impotriva radicalilor liberi.
  • Ulei de masline, Avocado si seminte de Floarea Soarelui si Extract de Rozmarin– Efect antioxidant si pastreaza nivelul optim de hidratare al pielii .

Rezultatul: Un Ulei… Beneficii multiple
Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil este perfect pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.
Intr-un sondaj de opinie in urma testarii produsului, 96% dintre femei au observat ca pielea lor este mai catifelata si 94% au observat o imbunatatire a texturii pielii si a luminozitatii naturale. Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil are mai multe intrebuintari
  • Pentru fata : Se aplica un strat subtire pe pielea curata si uscata, se maseaza usor cu miscari circulare de ridicare pentru un aspect sanatos si luminous al tenului. Este suficient de delicat pentru toate tipurile de ten, non-comedogenic si nu blocheaza porii.
  • Pentru corp : Este demonstrat clinic ca hidrateaza in profunzime pielea si mentine hidratarea timp de 8-12 ore.
  • Pentru par: Doar dintr-o pulverizare usoara aplicata atat pe parul umed sau uscat se obtine stralucire , fara sa lase in urma aspectul uleios. 
     
Si acum surpriza!  Elizabeth Arden Romania ofera acest produs fabulos unei cititoare a blogului meu.
                                           Concursul se desfasoara pe pagina Fashion Doctor 
                               Va rog sa fiti atente la detalii si sa urmariti pasi simpli .  Mult succes!

You Might Also Like

4 comentarii