#BeautySwapbyBeautyBarometer / Editia a patra

16:49:00

Cu ce bucurie astept mereu evenimentele lui Ana Maria ! Si iata, am ajuns la editia a patra! Si la mai multe!
M-am bucurat mult sa ma revad cu fetele , ne-am distrat super fain ! Ideea principala este schimbul de cosmetice intre participante . Pentru ca avem multe , ne plictisim repede de ele si mai vrem sa incercam ceva nou !


La #beautyswapbybeautybarometer am avut si tombole . Alaturi de noi au fost multi sponsori generosi si le multumim foarte mult! La eveniment am descoperit ceva foarte,foarte gustos! Sucurile naturale Profructta -
sucurile naturale de fructe si legume  romanesti ,absolut delicioase. Este o sanatate pura- fara conservanti, adaos de zahar ,apa si conservanti . Recomand din toata inima !


Am avut si gustari din partea Herbalife Nutrition - batoane protetice sanatoase si delicioase ,perfecte dupa o zi de munca. Herbalife Nutrition te ajuta sa slabesti sanatos in mod placut si natural.
Acest eveniment este unul din cele mai asteptate ! Imi place nespus atmosfera ,parca suntem niste copii la gradinita cu multe,multe jucarii. Am schimbat multe chestii intre noi ,am primit cadouri de la sponsori , ne-am bucurat de fiecare clipa.



       Astept cu nerabdare alte evenimente  a lui Ana Maria ,pentru ca stie sa le faca frumoase!
Credit photo: Letitia Iordanescu

You Might Also Like

7 comentarii