LANCOME Grandiose

19:27:00

         Cu toate ca mascara Lancome Grandiose nu mai e o noutate , pentru mine este.
Stiti deja,pentru ca am scris de multe ori , ca mascara mea preferata este Lancome Hypnose Drama , de aceia, cand s-a lansat Grandiose nu m-am repezit s-o cumpar .Am fost putin sceptica . Si probabil , nici pana acum nu o cumparam. Dar la evenimentul #makeupsecretsantabybeautybarometer am primit-o printe multe cadouri de la sponsorii evenimentului. Desigur , m-am bucurat pentru ocazia de a testa o mascara cu un concept nou.




Este greu sa ne imaginam [si am vazut multe..] ce nou poate fi inventat intr-o mascara. O formula noua, o periuta .. Cu toate astea LANCOME a creat ceva ce pana acum nu a fost la niciun alt brand.


Grandiose este reinterpretarea avangardista a mascarei - periuta patentata ''Swan - Neck'' indoita ergonomic la 25 de grade [ unghiul de inclinare ideal pentru rimelarea genelor] , pigmenti ultra-black si polimeri speciali si Cellules Natives de Rose - toate astea promit curbarea perfecta a genelor, volum si rezistenta 24 de ore. In plus, datorita acestui ''gat de lebada'' ,periuta cand intra in tub amesteca compozitia din interior , astfel se evita patrunderea aerului in tub si mascara nu se usuca!

Asa e si in realitate ? Functioneaza sau nu ?
Cand am folosit-o prima data , a fost putin ciudata sau incomoda modalitatea de a scoate si introduce inapoi acest ''gat de lebada''. Nu e ca la o mascara oricare , trebuie sa ai rabdare de la inceput,apoi te obisnuiesti si si nu ti se mai pare nimic ciudat.
Al doilea aspect incomod de la inceput este manevrarea periutei. Totul e doar la inceput, va asigur.
Periuta in sine este fabuloasa, perii din silicon cuprind fiecare geana ,curbeaza ,ofera volum. Exact cum imi place. Rezistenta a fost testata la soare si vant,dar si la ninsoarea de acum. Totul e perfect.


Este Grandiose Lancome atat de grandioasa? Este! O privire seducatoare a unei femei increzatoare poate starni  lucruri grandioase! Fiti frumoase!

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Nu am apucat nici Hypnose! Nu stiu pe care sa il iau primul. Ce imi recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,Ramona
    In functie ce iti doresti, daca iti plac gene lungi si voluminoase-drama. Daca un aspect mai natural-hypnose simplu . grandiose facegene lungi, curbate si voluminoase,poti sa te joci de la un efect natural pana la cel dramatic. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare, cam aceeasi experienta am avut-o eu cu Miss manga de la L'Oreal, la inceput mi se parea greu de manevrat si apoi l-am adorat. Merita incercat si acesta ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce reduceri bune am văzut la Lancome și chiar am nevoie de rimel. Dar am exagerat cu shopingul. Că dacă văd prea multe, de toate am nevoie...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am incercat, poate o sa-l cumpar, mai ales ca mi se termina rimelul pe care il am acum si imi trebuie unul nou.

    RăspundețiȘtergere