DM Haul

08:56:00

Ce bine ca avem magazine DM in Romania ! Desigur, mi-as dori sa fie asortimentul ca in Germania ,dar si asa ,e bine!
Da, magazinele DM sunt o adevarata comoara! Iata ce mi-am luat de curand.
Imi place sa descopar produse dragute in brandurile mass-market.  Miss Sporty in ultimul timp chiar ma bucura. Iar mi-am luat un ruj, cred ca e din colectia noua . Un ruj tare, tare bun, pigmentat ,destul de rezistent, cremos ,arata minunat pe buze. Bravo, Miss Sporty!


Deja faimosul Color Tattoo rose gold de la Maybelline abia acum a ajuns in mainile mele.. Un fard cremos superb si foarte rezistent. Poate fi folosit solo sau ca baza pentru  alt fard de pleoape . Nu degeaba e atat de faimos.
Alte doua produse din gama de ingrijire- Palmers Natural Bronze Body Lotion si Fixativ Balea ,editie limitata
Lotiunea de corp Palmers este geniala, mereu ma intorc la ea cand vreau sa obtin un bronz natural,dar si hidratare . Cu aceasta lotiune vei obtine un bronz uniform foarte simplu , nici intr-un caz nu vei fi in dungi sau in pericol de a pata hainele. Miroase a cacao! Si nu are deloc mirosul specific autobronzantelor! In plus,ambalajul cu pompita este foarte practic! Recomand din tot sufletul!
O noua descoperire-fixativ editie limitata Crazy Vanilla . Da, miroase a vanilie si mirosul se pastreaza mult timp. Ofera volum! Si nu incarca deloc parul. Parul ramane flexibil, dar mentine coafura. Sunt tare incantata.





You Might Also Like

4 comentarii

  1. Si eu ador agazinele DM. Gasesti produse foarte bune, ma refer la marca proprie in primul rand, si la preturi extrem de bune. Folosesc multe produse de la ei si cumpar si cateva pentru Bebe. Palmers am folosit pe timpul sarcinii si si-a facut treaba foarte bine ... nu am avut nici o vergetura. Autobronzantul nu l-am folosit!

    Am sa incerc rujul~de la Miss Sporty! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie sa trec si eu pe la ei curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Faine produsele! Sa le folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesting beauty products.We keep in touch dear. kisses

    RăspundețiȘtergere