Bobbi Brown / focus on eyes...

15:54:00

Dragile mele, ati fost deja in magazinul Bobbi Brown in Baneasa ? Eu personal ma bucur tare mult ca tot mai multe branduri celebre vin la noi in Romania. Cat de mult v-ati bucurat voi pentru ca avem si noi cosmetice Bobbi Brown ?
Astazi vorbim despre ochi ..adica despre doua produse ,cu ajutorul carora privirea oricarii femei va fi mai seducatoare , patrunzatoare ,magica. Exista inca multe femei care nu se machiaza deloc si ,sincer , nu le inteleg. Unele nu se machiaza din motive de lipsa de timp, altele de lene . Dar nu trebuie sa uitam, ca ne machiem in primul rand pentru noi , ca sa ne simtim bine. Si apoi, oare e asa de greu sa te dai cu mascara si un strop de gloss ? Pentru mine asta e de neinteles .
Daca nu va place efect de drama pe gene, haideti sa va propun o mascara universala  cu efect natural ,dar care are si proprietati de ingrijire .
Everything mascara - un rimel universal pentru a-l purta zilnic ,cu efect natural al genelor . Un rimel care alungeste si separa genele ,in plus are un complex de substante inovative ce ingrijesc sanatatea genelor si le intareste. A fost nominalizat in 2012 ca ''best natural mascara'' pe Temptalia.com



Pentru a sublinia linia genelor sau a crea o codita cat-eyes creionul long-wear este perfect. Are o textura gel cremoasa, este extrem de pigmentat si rezista toata ziua.

Doua miscari cu doua produse , imaginea feminina,privirea mai increzatoare si cine stie ,poate cineva sa va indragosti de ochii tai..
Fiti frumoase si iubite!



You Might Also Like

7 comentarii

  1. Lovely post Stella! Have a great weekend! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult periuta de la rimel, se aseamana oarecum cu ce de la Max Factor 2000 calorii si aceia ... e geniala :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Stella,nu am ajuns inca la magazin,puup <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi pentru recomandare, eu chiar am nevoie de un rimel nou. :)
    Sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. este musai sa am aceste produse, din pacate sunt din judetul Hunedoara, departe de magazinele mari cu produse de calitate. (Unele persoane spun ca ar trebui sa ma bucur, ca nu cheltui asa multi bani, asa sa fie oare?!)

    RăspundețiȘtergere