BOBBI BROWN Cosmetics in Romania

14:49:00

Bobbi Brown este Fondatoarea și Directorul de Creație al companiei Bobbi Brown Cosmetics. Bobbi a intrat pentru prima dată în industria frumuseții în anul 1991, odată cu lansarea Bobbi Brown Essentials, schimbând abordarea asupra machiajului prin introducerea a 10 nuanțe de rujuri maro, create pentru a umple un gol pe piața machiajului simplu, care pune în valoare și este ușor de purtat. Filozofia lui Bobbi era simplă: “Femeile vor să arate și să se simtă ele însele, doar mai frumoase și mai încrezătoare.” Abordarea sa unică asupra cosmeticelor a venit ca un cadou îndelung așteptat de femeile care își doreau să poarte un machiaj natural, motiv pentru care ea a atras atenția imperiului din industria cosmeticelor Estée Lauder Companies, care a cumpărat Bobbi Brown Cosmetics în anul 1995. 
 

Astăzi, Bobbi Brown Cosmetics este un nume global pentru machiaj, parfumuri și produse de îngrijire a pielii, prezent în peste 65 de țări și 50 de magazine independente. Bobbi Brown Cosmetics este un brand râvnit de makeup artiști renumiți în întreaga lume, celebrități și stiliști care apreciază abordarea unică a lui Bobbi asupra frumuseții, dar și abilitatea sa de a traduce ultimele tendințe în machiaje ușor de purtat în viața de zi cu zi. 



 
Bobbi Brown Cosmetics, linia exclusivă de frumusețe dezvoltată de celebra makeup artist Bobbi Brown, are plăcerea de a anunța deschiderea primului punct de vânzare în Bucuresti, Băneasa Shopping City. Magazinul reprezintă o expresie a filozofiei lui Bobbi și abordării sale unice asupra esteticii, dar și ocazia perfectă pentru consumatori să descopere produsele esențiale și serviciile profesioniste marca Bobbi Brown

 

Lansarea magazinului Bobbi Brown a fost celebrată pe 10 decembrie printr-un eveniment spectaculos, derulat sub conceptul “The secret of beauty is simple, be who you are”, ce reprezintă din plin personalitatea brandului.



Astfel, cei aproximativ 150 de invitaţi din presa locală, bloggeri, beauty editors, make-up artişti, influenceri şi VIP s-au relaxat admirând şi testând produsele Bobbi Brown, şi au aplaudat totodată prezenţa invitaţilor speciali, precum Eliano Bou Assi (Director of Artistry and Education) şi a altor reprezentanţi din managementul balcanic sau EMEA ai brandului.
 
Bobbi Brown Cosmetics oferă o gamă largă de produse de machiaj, pensule, accesorii, parfumuri și produse de îngrijire. Anticearcănele, fondurile de ten și pudrele esențiale ale
lui Bobbi vin în nuanțe gălbui, care corectează tonurile naturale ale pielii și arată natural pe toate tipurile de ten. Produsele de machiaj pentru ochi, pomeți și buze sunt atemporale și create pentru
 
a fi atât de subtile sau de dramatice cât își dorește o femeie. Pensulele și uneltele de machiaj sunt de nivel profesionist. Fiecare pensulă este realizată manual și concepută cu o densitate și o formă a perilor specifică pentru a cuprinde și a reține culoarea pentru o aplicare precisă. Combinând uleiuri naturale esențiale cu tehnologii ale ingredientelor moderne, colecția de produse de îngrijire a lui Bobbi ajută la pregătirea pielii pentru un machiaj perfect finisat. 
 

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Super! Cu prima ocazie cand ajung in Baneasa Shopping City, o sa fac o vizita acestui magazin. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa le fac si eu o vizita...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Que bien te lo pasaste!! me encanta esta marca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Great items Really interesting post...thx for sharing! kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum asteptam si Urban Decay, NARS si alte branduri frumoase. Sper sa vina cat de curand si la noi.

    RăspundețiȘtergere