Best budget makeup

10:54:00

M-am gandit sa va prezint cateva produse   de make-up la pret mic,dar care functioneaza   foarte bine.



O sa incep cu fond de ten FARMASI High Performance - un fond de ten exelent la pret mic. Are ambalaj comod cu pompita, ofera acoperire mare,dar arata natural pe fata, e rezistent , e perfect, sincer.
Pudra Max Factor Creme Puff - de multi ani preferata mea. Costa foarte putin, dar e mult mai buna decat multe pudre high , are acoperire si matifiaza tenul fara sa-l usuce. My love! Singura chestie care nu imi place este ca nuantele sunt putin  inchise, chiar si nuanta transparent[care nu e deloc transparenta] si natural [care e prea inchisa] . Cred ca e timpul  ca Max Factor sa mai lucreze la capitolul asta.

Paleta farduri HM [ aubergine dream]- o paleta foarte buna cu diverse nuante si texturi . Fardurile sunt pigmentate si rezistente . Cred ca se poate comanda online.
Mascara ESSENCE I love extreme [ varianta roz] este geniala! Nu credeam pana nu am incercat. Daca va plac gene cu mult,mult volum- must have!!!
Fard de obraz BELL Cosmetics , un brand foarte popular din Polonia [ gasiti la magazinase din metro].
Un fard de obraz minunat [nuanta mea este 054] ,fin, pigmentat si rezistent. Dar si compact, mic, usor de purtat in geanta. Va recomand cu drag, gasiti mai multe nuante .
Corector Eveline Cosmetics - un corector foarte fain, eu il aplic in zona ochilor pentru ca nu usuca deloc .Are si acoperire, nu se strange si ilumineaza frumos.
Derma V 10 roll-on corector - un produs minunat,pe care l-am luat de aici . Are proprietati anti-aging, are un efect racoritor ,e perfect pentru zona ochilor. Nu are acoperire mare,dar     ilumineaza zona ochilor si ofera un aspect odihnit.
Si ultima descoperire - Miss Sporty Instant Lip color &shine . Un ruj-creion minunat. Se aplica usor ,ofera culoare,   luciu ,aspect de buze glossy apetisante. Dupa ce se duce luciu, culoarea ramane ca un tint, e rezistenta,dar fara se usuce deloc buzele.
Concluzia este, ca    in fiecare brand,fie mass market,fie   high  class , putem descoperi produse foarte bune si care functioneaza perfect.






You Might Also Like

10 comentarii

  1. Interesting beauty products.We keep in touch Stella) kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Rujul-creion de la Miss Sporty e o descoperire foarte recentă și pentru mine și sunt uimită de cât de bun și frumos poate să fie, nu mă așteptam la prețul atât de mic.
    Creme Puff e și pudra mea favorita, tot nuanțele cam închise consider și eu că e singurul inconvenient, mai ales pentru fetele foarte albe.
    Mi-a plăcut concluzia, e foarte adevărat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase produse,multumim Stella <3

    RăspundețiȘtergere
  4. ultimele 2 produse chiar ma intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pudra Max Factor este preferata mea de mai multi ani :)

    RăspundețiȘtergere
  6. De unde cumperi produsele essence? Cand spui metro te referi la magazinele de la noi, cele tip engros?

    RăspundețiȘtergere
  7. Violeta, metro nu Metrou, metro cu trenul , in statia victoriei am gasit magazinas cu produse eveline si bell. cred ca ma sunt si in alte statii. Essence se gaseste acum peste tot, si la auchan inclusiv. mersi

    RăspundețiȘtergere