You need eyeglasses?

13:35:00

Dragii mei, m-au contactat cei de la Firmoo sa-mi aleg ochelarii si nu au trecut trei zile ca ochelarii au fost la mine . Asa ceva.. nu ma asteptam sa fie chiar asa rapizi. Site-ul il cunosc demult , dar nu am comandat niciodata si foarte rau. Pentru ca service-ul e super.
Eu am miopie usoara si port ochelari de vedere la condus si la televizor. Am multe perechi , facute la comanda la diverse optici. Nu credeam ca online poti sa-ti faci asa usor ochelari cu prescriptie medicala, dar iata ca m-am inselat. Ochelarii mei au venit prin DHL , ca sa stiti. Au fost respectate toate prescriptiile, distanta,etc . Un etui frumos solid , unul moale, o surubelnita-breloc si servetel special de sters ochelarii. Calitatea este superioara, rama e foarte fina si frumoasa. Nu am mai avut forma asta rotunda,tocmai de aceia am comandat si cred ca nu imi sta rau, ce ziceti?
Comandati cu incredere [ au tot felul de lentile si rame pentru orice prescriptie medicala] AICI 
, aveti si reducere AICI . Merita , merita!!!!



You Might Also Like

6 comentarii

  1. chiar am nevoie de o pereche noua!

    RăspundețiȘtergere
  2. acum ma uit si eu, nu prea stiu ce sa imi aleg ca imi plac multe rame :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Cei de la DHL au cerut comision pentru vamuirea produsului? Pentru ca la comanda mea de 60 USD imim cer un comision de 100 lei, la care se adauga si TVA si taxele vamale. Mai mult de 50% din valoarea comenzii, in total taxe si comisioane. Not so happy :(((

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana, nu, nu mi-au cerut nimic, nu am platit nimic in plus. Am primit mesaj de la DHL ,au cerut ceva detalii ,dar am ignorat. A doua zi era la usa.

    RăspundețiȘtergere