WJCON Cosmetics Haul

17:39:00

Fetele dragi, va arat un mic haul WJCON . Demult nu am fost pe acolo, un singur magazin in Centrul Vechi e cam putin pentru Bucuresti , mi-as dori sa mai fie un magazin intr-un mall, dar asta e , mai rarut e mai dragut
Am luat doua produse din noua colectie si un creion de buze din colectia permanenta
Lip Power 
Aqua Shade 
Long lasting lip liner




Lip Power extra large pencil
Un creion -jumbo pentru buze [ 02 rosa ciclamino] - un ruj in forma de creion . Sunt 6 nuante disponibile.
Contine unt de karite , nu contine parabeni.
Un ruj foarte frumos si placut . Usor de aplicat ,nuanta e superba, un roz natural deschis , are un finish cremos, comfortabil . Rujul e foarte pigmentat si se mentine destul de mult pe buze. Imi place mult, singura chestie care nu imi place ca trebuie ascutit.Pretul e destul de mare- 50 de lei .
Aqua Shade 
Un fard de ochi cremos cu formula gel,ultra-pigmentat , ultra-rezistent [ 05 prugna] . Ah, ce frumos e, nuanta e supeeeerba , pruna veritabila . Foarte pigmentat,foarte rezistent,usor de aplicat . Finishul este metalic-satinat . Love! Sunt disponibile 10 nuante . Seamana foarte mult , chiar pot sa spun ca e identic cu fard cremos Dior din noua colectie.

Long lasting lip liner 
Creion de buze rezistent [ 12 vintage rose] - un creion de buze foarte bun! Credeti-ma, am incercat un milion de creioane. Se aplica foarte usor, e cremos si e rezistent. Mi cam atat imi trebuie.
Voi ce produse preferate WJCON aveti, mai povestiti si mie.



You Might Also Like

9 comentarii