IRKA Shoes

17:44:00

Brandul IRKA Shoes eu cunosc de ceva timp , pentru ca cunosc si persoana din spatele brandului- Irina Calancea . Va dezvalui un mic secret, este sora lui Cristina mea- stilista care se ocupa de parul meu si pe care v-am recomandat-o de nenumarate ori [ aici o gasiti]
Dar astazi vorbim despre Irina , designer si creator IRKA Shoes din Chisinau.O persoana tanara, frumoasa,ambitioasa si talentata , care a reusit prin forte proprii si acum are succes in foarte multe tari. Da, incaltamintea Irinei are un mare succes ,pentru ca toate modelele au un design unic, nu se fabrica pe banda rulanta, are calapodul foarte comod si... preturi foarte bune! Toata incaltamintea este creata din piele naturala si asa cum am mentionat , este foarte comoda!


Iar bucuria mea este ca Irina a reusit sa aduca brandul sau in Romania . Puteti cumpara ce va place din magazinul HELLEN Concept Store din strada George Enescu nr 8 sau comanda pe FB .
Trust me , toate modelele sunt deosebite si cel mai important , chiar si un toc mare nu va crea neplaceri, doar bucurie de a va simti feminine si atragatoare.







You Might Also Like

10 comentarii

  1. Great items...thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine pantofii, ma bucur mult pentru Irina ca a reusit. :)
    Tot timpul ma bucur pentru designeri locali care cunosc succesul si care se bucura de recunoastere din partea consumatorilor de moda.
    Am cunoscut si eu multi designeri aici la Toronto de cand scriu despre moda, si ii sustin pe designerii locali oricand pot. De fiecare data ma bucur sa cumpar o bijuterie sau o haina facuta in Canada, ori de cate ori e posibi, si in felul acesta sa sustin economia locala si pe acesti creatori de moda locali.

    RăspundețiȘtergere
  3. e de bine faptul ca si ai nostrii au inceput sa fie apreciati!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hola guapa me encantan los zapatos sobre todo el de lazos
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  5. very pretty shoes! love it!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog
    P.S. I’m hosting great glasses giveaway here check it out!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc foarte mult pentru apreciere, este foarte important pentru mine! :*

    RăspundețiȘtergere