The Grand Offices / #ritualulplacerii

08:59:00

The Grand Offices, promotor al conceptului de fine living at work, invită all the netizens la un exerciţiu de inspiraţie şi unicitate.
Care este #ritualulplăcerii la birou? este întrebarea la care eşti provocat să răspunzi cu o fotografie sugestivă de la birou în care să surprinzi momentul şi pe care să o postezi pe profilul tău de Facebook, însoţită de hashtag-urile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors şi înscrie-te în concurs.
Poţi câştiga premii tentante şi asta pentru că The Grand Offices susţine ideea unei vieţi trăite frumos, având grijă ca orele petrecute la birou să se echilibreze cu ore de răsfăţ, care să-ţi ofere energie. 
 
The Grand Offices, susţinător al conceptului de work & leisure, lansează, în perioada 3 noiembrie – 3 decembrie, o campanie de promovare a confortului la birou, a unui mediu de lucru care să ajute angajaţii să se concentreze optim, să gestioneze stresul mai bine, să-şi sporească creativitatea şi să aibă o stare pozitivă, chiar la gândul că vor merge a doua zi la muncă.

 
Concurs

Tot în aceeaşi perioadă, The Grand Offices lansează concursul #ritualulplăcerii la birou, prin care face o invitaţie la creativitate, diversitate, individualitate.
Preocupările, ritualurile, sistemul propriu de valori sau preferinţele ne diferenţiază, iar acest aspect face ca diversitatea umană să fie atât de vastă şi fascinantă. Gândeşte-te care este momentul cel mai plăcut din timpul orelor petrecute la birou, acel ritual care îţi generează optimism, bună-dispoziţie şi care te face să zâmbeşti 
                  Va invit sa participati , acceptati provocarea The Grand Offices! 

You Might Also Like

2 comentarii