REPECHAGE / Red Out

08:58:00

REPECHAGE , un brand profesional profesional pentru ingrijire  din USA  ,a lansat o noua gama pentru ten hipersensibil cu rozacee. La eveniment a fost prezenta doamna Lydia Sarfati, fondatoarea acestui brand .
Repêchage lansează RED-OUT. Un tratament cosmetic profesional pentru saloanele de cosmetică și două noi produse de îngrijire pentru acasă destinate persoanelor cu ten hipersensibil și rozacee. Red-Out Calming Cleanser și Red-Out Serum vin în completarea colecției Repêchage Hydra 4, destinată pielii sensibile/reactive.

 
Având la bază Micro Silver și antioxidanti, noile produse Repêchage promit să rezolve una din cele mai des întâlnite probleme cosmetice la nivel global – tenul hipersensibil care prezintă rozacee. Rozaceea este o afecțiune cronică a pielii caracterizată prin mici papule sau pustule roșii, înroșirea tegumentului, vase capilare dilatate și edeme. În trecut, rozaceea era diagnosticată greșit ca fiind o arsură de soare sau acnee. În ciuda studiilor efectuate, cauzele acestei afecțiuni nu sunt tocmai clare. Apariția ei poate fi genetică, legată de sistemul imunitar și reacția pielii la microbii prezenți la suprafața tegumentului sau poate fi explicată de infecțiile intestinale cauzate de helicobacteri pylori. Cu toate acestea, factorii declanșatori sunt foarte clari. Printre cei mai importanți se numară consumul de alcool, temperaturile ridicate, stresul, mâncarea picantă sau expunerea prelungită la soare.
Formula produselor Red-Out combină ingrediente provenite din mediul marin cu principii care se regăsesc pe uscat. Astfel, proprietățile antioxidante și hidratante ale Algelor Marine se completează cu rolul antimicrobian, antiinflamator şi antioxidant al ingredientului Micro Silver. Aceasta combinație ingenioasă ajută la calmarea pielii inflamate și iritate, distrugând bacteria responsabilă de hipersensibilitate în cazul tenului cu rozacee. Pe lângă extracte de Alge Marine și Micro Silver, în produse se regăsește un bioflavonoid extras din citrice, Rutinul, care neutralizează radicalii liberi, îmbunătățește circulația sângelui și inhibă declanșarea dermatitei atopice sau a celei de contact. De asemenea, extractele de Mirabilis Jalapa, Turmeric Organic, Salvie, Rozmarin și Lămâie vin să completeze cu efectele lor antiinflamatorii, antimicrobiene, antifungice și de calmare.
 
Ritualul de îngrijire pentru acasă include două produse. Unul de curățare, Hydra 4 Red-Out Calming Cleanser, care totodată calmează și normalizează tenul iritat, și un ser cu rol de protecție împotriva radicalilor liberi, Hydra 4 Red-Out Serum.
Suntem expuși zilnic la factorii agresivi de mediu. Dar când vine vorba de tenul nostru... RED-OUT face ca totul să fie O MARE DE CALM.
     PRODUSELE SE GASESC EXCLUSIV IN SALOANE PROFESIONALE 

You Might Also Like

3 comentarii