LÓreal Paris / Revitalift Laser x 3

11:29:00

Dragele mele , toate stim ca ingrijirea zilnica e foarte importanta. Nimic nu se obtine peste noapte , e o ''munca'' zilnica , daca ne pasa de pielea noastra . Pas cu pas se cladeste frumusetea si fiecare femeie merita sa fie frumoasa .
De foarte mult timp brandul LÓreal Paris cu incredere detine pozitia de lider in productia produselor cosmetice.  Toate produsele brandului sunt foarte populare si acest lucru se explica prin faptul ca Lóreal se pozitioneaza ca un brand mass-market cu raportul excelent pret-calitate.
LÓreal produce o multime de produse de ingrijire si cosmetice. Si in fiecare an compania lanseaza noi si noi produse , cu formule imbunatatite , aflate in spatele indelungi cercetari stiintifice in laboratoarele LÓreal Paris.
Gama pentru ingrijirea a pielii LÓreal e foarte variata , astfel ca fiecare femeie la orice varsta poate sa aleaga o crema potrivita numai ei...  Apropo, LÓreal nu a uitat nici de barbati, brandul ofera gama completa de ingrijire si pentru ei.
REVITALIFT - gama destul de veche , dar anul acesta s-a relansat cu o noua , revolutionara formula .

Recomandata pentru doamnele de 40-60 de ani.

REVITALIFT lASER x3 - include doua ingrediente puternice- Acid hialuronic si Pro-Xylane.
Pentru prima data  o concentratie de Pro-Xylane 3% a fost inregistrata in aceasta gama , pentru efect maxim in lupta cu ridurile. Pro-Xylane stimuleaza sinteza de ingrediente naturale a  pielii  si intareste jonctiunea epidermica.  Acidul hialuronic fragmentat patrunde in straturile profunde ale pielii pentru a repara si a corecta ridurile.
Pentru prima data efectele  gamei Revitalift x3 a fost comparata cu  eficienta laserului fractionat CO2.
Studiile clinice   au implicat 50 de femei de 45-55 de ani cu semne evidente de imbatranire . Primul grup a facut procedurile cu laser fractionat CO2 si al doilea grup - 8 saptamani de ingrijire cu Revitalift Laser x3.
Rezultatele au fost uimitoare!

LÓreal Paris a creat o gama revolutionara pentru ingrijirea a pielii ce poate fi comparata cu procedurile laser . Cu ingrediente puternice si tripla actiune: netezeste ridurile, mareste elasticitatea pielii, remodeleaza conturul.
Descoperiti gama Revitalift Laser x3 LÓreal Paris , eficienta anti-rid ce sfideaza tratamentele cu laser!!!
                                                            PENTRU CA MERITI!

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Gorgeous! You look lovely Stella!...thx for sharing!

    RăspundețiȘtergere
  2. aa, chiar iti spuneam despre crema asta, mi-am luat-o din Italia,remember? Si iti spuneam ca imi place mult. Ma bucur ca ti se potriveste.Imi plac pozele! te pup, draga mea doctorita! Alexandra

    RăspundețiȘtergere