Kiehl's / New store in Baneasa Shopping

14:00:00

Fetele dragi, astazi s-a deschis oficial cel de-al doilea magazin KIEHL'S- in Baneasa Shopping Mall , primul fiind deschis in AFI Mall Cotroceni.

Aici am scris despre cateva produse Kiehl's , daca sunteti interesate.
KIEHL'S a fost infiintat in 1851 in New York de catre un farmacist olandez John Keel , dar popularitatea a fost castigata jumatate de secol mai tarziu , cand toate drepturile asupra marcii si farmaciei au fost cumparate de catre un emigrant rus Irving Morse.

De atunci brandul KIEHL'S este foarte popular in toata lumea [ si suntem mandri ca avem acest privilegiu in Romania] . Ingrediente naturale , formule unice  si texturi originale , calitatea superioara si ..modestia -astea sunt principiile brandului . De mai mult de o suta de ani KIEHL'S are acelasi succes si aceiasi modestie.....
Se spune ca cel mai vandut produs al brandului este crema de corp Creme de corps, acest produs este atat de popular, incat din banii stransi din vanzare s-ar putea construi trei cladiri Empire State Building.




De fapt, aproape fiecare produs KIEHL'S a devenit legenda . De exemplu , renumitul balsam de buze Lip Balm a devenit iconic si se vinde in lume la fiecare 15 secunde. Studiile au confirmat faptul ca acest balsam este eficient si in cele mai aprige conditii, chiar si pe Everest!!!




In fiecare magazin KIEHL'S veti fi intampinate de consultanti care va vor face analiza pielii si veti primi recomandari[dar si mostre] pentru produse personalizate.
Nu ezitati sa intrati in magazinele KIEHL'S , odata ce veti incerca ceva,sigur va veti indragosti!








You Might Also Like

4 comentarii

  1. nu stiam de aceste produse...
    super poza :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare corect ca atunci când dorești să cumperi un produs să ți se facă o mini analiza și să ți se ofere niște monstre, dar din păcate cam rar așa ceva pe la noi...

    RăspundețiȘtergere