Clean & hydrated skin

17:36:00

Fetele dragi, va prezint doua produse din portofoliu OptimaShop care fac parte din ingrijirea mea zilnica.
Nu uit niciodata sa ma demachiez si urmez toti pasii cu strictete . Dupa demachierea ochilor cu apa micelara [ vom vorbi si despre ape micelare pe viitor si preferintele mele] , ma spal pe fata cu gel special de curatare.
Mi s-a terminat acest gel de curatare, care mi-a placut mult si am comandat altul de pe Optimashop.ro acesta
Eu am tenul mixt-gras , asa ca prefer produse destinate acestui tip de ten. Nu am probleme cu uscarea tenului , din contra , incerc sa-l matifiez cu tot ce se poate.
NOREVA Exfoliac Gel de curatare purifiant este indicat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil, dar mai ales pentru ten cu tendinte acneice .  Contine brusture, salvie si creson ,ingrediente cunoscute pentru proprietatile sale purifiante si calmante.


Nu contine parabeni , fara sapun. Are PH 5,3
Puteti vedea cantitatea produsului -250 de ml , foarte mult si cu siguranta va ajunge pentru muuult timp. Raportul calitate-cantitate-pret este excelent   ! Gelul are consistenta densa, trebuie foarte putin produs pentru a curata eficient fata. Are un miros discret, a nufar alb, nu ma deranjeaza, dar as prefera fara .
Asa cum am spus, curata eficient tenul . Nu ustura nimic . Imediat dupa spalare simt tenul tensionat ,un efect astringent, dar senzatia asta trece foarte repede si oricum, dupa spalare aplic o crema hidratanta.
SVR Hydraliane Legere - o crema hidratanta usoara , dar cu efect intens de hidratare. Este indicata tuturor tipurilor de ten .

Actul hidratarii are in vedere imbunatatirea calitatii epidermei, iar Laboratoarele SVR au reusit sa puna la punct nu doar o gama de produse cu rol emolient si calmant, ci un adevarat concentrat de frumusete, capabil sa reproduca functiile naturale de hidratare ale pielii: prima apa fizio-adaptata ce asigura o hidratare continua pe tot parcursul zilei. Secretul SVR Hydraliane, consta in formula unica bazata pe un procent ridicat – 60% - de apa complet isotonica din punct de vedere fiziologic, de o puritate absoluta (provine de la izvoarele termale Plateau de Langres din regiunea franceza Cote d'Or) si de 100 de ori mai concentrata in oligo-elemente esentiale pielii (magneziu, zinc, mangan) fata de apele termale clasice
Crema are o textura lejera, nu lasa pelicula pe ten, se absoarbe rapid si ofera un confort perfect. Nu are miros, ce ma incanta foarte mult. Raportul calitate-pret este excelent.
Nu uitati,pe OPTIMASHOP.RO puteti gasi o selectie larga de produse dermatocosmetice si suplimente pentru toata familia!


You Might Also Like

5 comentarii

  1. Multumim pentru review,am incercat o apa micelara SVR si mi-a placut mult,te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am nevoie de un asemenea produs, multumim pentru review

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting beauty products.Have a great week Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Citesc din ce in ce mai multe despre aceste produse...cum sa nu vrei sa le testezi? :))

    RăspundețiȘtergere