Beauty News

12:48:00

Fetele dragi, vreau sa va arat cateva noutati recent aparute si cateva produse din ingrijirea mea zilnica.
Folosesc foarte multe produse, mereu le alternez , asa ca pot sa spun parerea mea.
Asepta Coup DÉclat fiole [ le gasiti aici la un pret foarte bun] - fiole speciale pentru lifting facial . 12 fiole a cate 1 ml in cutie. Nu trebuie sa asteptam pana ''ne cade fata'' ca sa folosim produse pentru lifting si fermititatea pielii , preventia e cea mai buna. Acest produs este indicat pentru ten devitalizat ,obosit . Contine un cocktail din extracte de plante precum proteine din plante , extract de Acmella ,provitamina B5.Nu contine parabeni ,hipoalergenic.Continutul fiolei este lichid , adica apa ''apoasa'' . Nu are niciun miros si chiar poti sa zici ca e apa chioara , doar ca stim ca are ingrediente valoroase. Se aplica pe fata dimineata si seara ,dupa ce poti aplica crema preferata. Sincer, nu am observat vreun efect miraculos ,dar constiintizez faptul ca face totusi bine tenului meu.


Bio Oil [ aici puteti citi mai multe]  , l-am indragit foarte mult in ultimul timp , este intradevar un produs foarte bun , ajuta in mai multe probleme ,piele deshidratata , vergeturi,pete , ten obosit. Il poti folosi pe intregul corp. Imi place ca intra repede in piele ,dupa ce se absoarbe nu ramane pielea grasa . L-am aplicat pe fata si decolteu si tare mult mi-au placut efectele . Dar vreau sa mentionez si altceva. Dragilor, nu uitati ,fata noastra,precum tot corpul,are musculatura . Daca nu antrenez muschii , nu te misti , devii amorf, atragi multe boli al sistemului osos,articular ,etc , pielea devine flasca samd. Asa si cu fata! Exercitii faciale trebuie sa fie o rutina obligatorie , zilnic trebuie sa facem ''face building'' , masaj facial cand aplicam creme si uleiuri , masaj limfatic facial. Exista  exercitii speciale pentru asa ceva si scapa de multe probleme- pungi de sub ochi, cearcane si multe alte probleme. Nu uitati de exercitii zilnice oculare!!! Mentin sanatatea ochilor si imbunatatesc circulatia. Intindeti muschii gatului ,totul e legat in organism ,putem sa facem mult mai multe pentru frumusetea noastra, nu numai sa dam cu fdt deasupra. Am scris asta,pentru ca la fiecare aplicare a unui produs pe fata macar sa faceti un drenaj limfatic si cateva exercitii si o sa vedeti diferenta.
Lóreal Revitalift crema pentru ochi - mi-a placut de la prima utilizare,are un varf special pentru aplicare[gen fier de calcat] ,textura placuta , netezeste pielea de sub ochi
Crema de maini Ahava . Am fost recent in Israel si am luat de acolo . In general imi place marca Ahava, am fost chiar la ei la fabrica la Moarea Moarta si am vazut procesul de productie. Bineinteles,contine minerale din Marea Moarta ,ingrediente naturale ,fara parabeni. Hidrateaza foarte bine mainile , nu lasa pelicula lipicioasa, le simt moi si catifelate.
Kiehls Lip Balm - un produs legendar marca Kiehls , cred ca unul din cele mai bune balsamuri de buze , nici nu se compara cu Carmex,pe care nu il suport
Sabon Body Oil cu vanilie si patchouli . Nu il aplic pe tot corpul, doar in cateva locuri ca sa emane un parfum dulce . Intra repede in piele. Singura chestie care nu imi place- spray-ulare un jet prea mare , nu e o dispersie fina.
Mineralium crema pentru picioare . Tot un produs de la Marea Moarta ,dar se gaseste la noi pe site-ul oficial .O crema buna care hidrateaza bine picioarele, calcaiile .
Maybelline Brow Drama - mascara speciala pentru sprancene. Chiar daca are un aplicator ciudat, rotund,e foarte usor de utilizat ,aranjeaza sprancenele in doua miscari
Maybelline Matt Lipstick- rujuri mate recent aparute la noi. Imi plac ca nu usuca buzele deloc, sunt cremoase,foarte pigmentate si nu migreaza de pe buze .
Too Faced setul editie limitata de craciun,l-am cumparat din Sephora ,are un pret mic[vreo 50 de lei] si contine un blush mic si o mini versiune a rujulul lichid Melted[nuanta peony].Culorile sunt frumoase, dar nu prea mi se potrivesc,as vrea mai multe variante la alegere,dar doar nuantele astea sunt disponibile. Poate va fi mai potrivit pentru vara.
Si o achizitie recenta [ de aici ] . Un ser Barielle si Derma V10 tinted eye-roll. Sunt produse faimoase,foarte bune ,sunt tare bucuroasa ca le-am luat, mai ales la pret mic si livrare rapida. V-am arat si pe #periscope aceste produse ,cand le-am luat.







You Might Also Like

10 comentarii

  1. Rujurile alea de la Maybelline le vreau neapărat, sunt prea lăudate! Mă bate gândul să iau și eu setul ăla de la Too Faced (dar îl mai vreau și pe cel cu ciocolată), însăp la fel... aș fi preferat o diversitate mai mare la ruj măcar. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Great items Really interesting...thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Brow Drama si balsamul de buze Kiehl's le-as incerca si eu! :D Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rujurile mate Maybelline le-as incerca si eu. Week-end minunat, te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de bunatati...timp sa ai sa le folosesti :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bio Oil trebuie sa incerc neaparat si eu!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. vreau sa incerc crema pentru ochi

    RăspundețiȘtergere
  8. Melted e foarte misto, dar pentru sezonul rece cred ca trebuiau sa aleaga alta nuanta.

    RăspundețiȘtergere