Beauty News / MELKIOR Professional

18:33:00

Fetele dragi,   pe  1-2 noiembrie  are loc Make -Up Fest [ Crystal Ballroom , calea Rahovei 198 , langa piata de flori] . Mai aveti timp sa ajungeti.
M-a surprins din nou MELKIOR , caci este prezent si acest brand profesional la acest eveniment , iar are noutati! Abia au aparut ultimele noutati, despre care v-am scris si v-am aratat pe Instagram, iata au venit altele.


Mascara  i feel pretty - cu o textura inovatoare elastica . Periuta nu este din silicon , ci din fibre , de dimensiuni normale. La prima vedere  nu pare nimic deosebit, dar ... ofera un volum incredibil si alungire . Nu incarca genele , dar daca vreti un look mai dramatic,puteti aplica si mai multe straturi . M-a impresionat!!!
Nu lasa urme negre pe pleoape , nu se scutura. I feel pretty!



Ca look-ul sa fie complet, am ales si tus semipermanent slim black. Pentru ca machiajul meu de ochi preferat este eyeliner - gene cu volum, alegerea mea a fost perfecta.
Cand am testat tus-ul  pe mana si apoi l-am sters cu un servetel umed , a ramas urma , deci clar, era rezistent, ca un tatuaj. De aceia si se numeste semipermanent. Se aplica extrem de usor ,este negru intens si e rezistent!!! Nu se misca deloc. Dar nu va faceti grij, cu apa micelara la o demachiere corecta se va sterge frumos.
                                      Hai sa va mai arat niste frumuseti , ca sa nu dormiti linistite.





You Might Also Like

11 comentarii

  1. Am vazut ca se poate comanda si online, ce bine. Vreau sa incerc rimelul. te pupic, Dina

    RăspundețiȘtergere
  2. muy interesante
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  3. Fardurile sunt superbe :X

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Super,am vazut si oje noi.Eu nu am putut sa ajung,te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Waw ce bine arata tusul de ochi! Tot timpul sunt in cautarea unui eye-liner bun care sa nu se stearga dupa cateva ore, si eu prefer machiajul cu tus si rimel de volum :) arata bine oricand.

    RăspundețiȘtergere