Va invit la Fashion Show!

16:56:00

Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic, în Sun Plaza, pe 17 octombrie!
Transmis prin livestreaming pe sun-plaza.rocks!
Sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 18:00, Sun Plaza Shopping Center te invită să participi la cel mai spectaculos show din lumea modei bucureștene. Un show în care adrenalina şi cele mai noi tendinţe toamnă-iarnă se întâlnesc pe pista distracţiei într-o destinaţie de senzaţie!

Brand-uri cu tradiție în România, dar și în întreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Sephora, Poema, V Generation by Vans și Yves Rocher, vor fi reunite de Sun Plaza intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna vor defila intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri şi bikeri O cafea la Second Cup va asezona pleiada brand-urilor cu aromă de octombrie.

Pentru prima data in Romania, fashion show-ul va fi transmis live pe www.sun-plaza.rocks si pe www.eva.ro.
Fashion editorul eva.ro promite o combinaţie unică în care ultimele tendinţe în moda de toamnă-iarnă întâlnesc adrenalina urbană sub bagheta Sun Plaza. Dacă vrei să încerci un machiaj în trend, specialiştii Yves Rocher te aşteaptă pe toată durata evenimentului la stand-ul special amenajat de unde poţi pleca cu un machiaj în ton cu nota noilor colecţii.
 
Fetele de la trupa Amadeus vor susţine un concert de senzaţie iar alături de manechinele inedite vor defila vedetele Geanina Ilieş, Anca Serea şi Dana Săvuică. Gazda evenimentului va fi Diana Munteanu.
Nu rata o experienţă de senzaţie! Alătură-te şi tu unui eveniment în care surprizele se vor ţine lanţ!
Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center marchează lansarea colecţiilor toamnă – iarnă 2015 şi face parte dintr-o serie de activităţi special destinate celor pasionaţi de modă, shopping de senzaţie şi distracţie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care știu că stilul personal este liber în diversitatea urbană.

You Might Also Like

5 comentarii