OPTIMASHOP / Igiena dentara

09:41:00

OPTIMASHOP - un concept online dedicat dermatocosmeticelor , dar aici gasiti si cosmetice selective, suplimente alimentare ,phyto-farmaceutice, produse pentru ingrijitrea orala, pentru bebelusi  si multe,multe alte produse specifice.
Am fost la evenimentul de lansare a noilor produselor intrate in portofoliu Optimashop . ro  si am ramas uimita si surprinsa de multitudinea de produselor absolut senzationale .

 Aici gasiti tot ce va doriti s usor-usor o sa va povestesc despre  descoperirile si impresiile mele.
Dar astazi    vom vorbi despre igiena dentara si produse ce pot fi gasite pe site.


Am spus de multe ori si ma repet -igiena orala este esentiala in sanatatea    dentara. Din pacate, din ce vad zi de zi, nu toata lumea ingrijeste dintii si in unele cazuri ,nici nu se spala pe dinti.  Graba strica treaba si lenea la fel . Trebuie sa ne spalam pe dinti corect  , sa folosim ata dentara ,apa de gura si dus bucal. Numai cu rabdare si bunavointa poti avea dinti ingrijiti. Nu voi dezvolta subiectul , doar vreau sa va recomand cateva produse.
Am descoperit , ca Optimashop  are produse precum Biorepair , Blanx ,Isomar . 
Intrucat multi pacienti se confrunta cu probleme precum sensibilitatea dentara [cauzele sunt multimple ] , iata o pasta de dinti Biorepair poate deveni un real ajutor. Ca specialist ,pot sa va spun ca este o pasta de dinti care cu adevarat ajuta la reconstructia smaltului , umple micro-fisuri ale smaltului si combate eficient sensibilitatea. In plus,previne formarea tartrului si are un efect antibacterian puternic.

Pasta de dinti Biorepair contine particule microrepair , similare cu substante minerale ale smaltului , aceste particule sunt atasate pe suprafata smaltului in structura dintilor si  ilcompleteaza . Prin urmare ,exista o restaurare a zonelor afectate ,astfel se reduce semnificativ sensibilitatea. Previne formarea tartrului si a placii bacteriene. Cu o singura conditie- sa efectuati periajul corect macar de doua ori pe zi.


Eficienta cinfirmata de mai multi pacientii mei .
Nu uitati, ata dentara este la fel de importanta ca si periuta sau pasta. Intrucat suprafetele interdentare sunt foarte greu de curatat numai cu periuta, placa bacteriana sau resturi alimentare  intre dinti pot fi eliminate numai cu ata dentara eficient! Nu cu scobitoarea! Scobitoarea infunda bacteriile si resturile alimentare in pungile parodontale si astfel ajungem la intrebarea -de unde a aparut parodontita, gingivita  si cariile intre dinti .....


Un alta pasta de dinti , Blanx , este prima pasta de dinti in lume cu efect de albire. Si cea mai faimoasa. Se produce din 1989 de catre compania Coswell. Proprietalile de albire se datoreaza doua tipuri de plante din Arctica - Cetraria islandica și Usnea Barabata. Studiile au aratat, ca extracte din aceste plante impiedica dezvoltarea bacteriilor , au efect benefic asupra gingiilor si albesc eficient dintii!
Pe baza acestor plante a fost creata aceasta pasta de dinti. In mod regulat compania inbunatateste formula , produse nu contin parabeni. Se poate folosi zilnic fara nicio grija sau  pentru a mentine efectul albirei profesionale  in cabinet.

O alta pasta de dinti interesanta- Isomar , contine apa de mare din marea Mediterana din regiunea Cinque  Terre.Nu contine parabeni si este indicata in special copiilor . 
Daca respecti cu strictete regulile igienei dentare ,inseamna ca te poti lauda cu dinti curati si stralucitori, respiratie proaspata , gingiile de culoarea roz si un zambet de milioane! 
Nu este o reclama , este o recomandare sincera si corecta unor produse cu adevarat functionale!
 

You Might Also Like

8 comentarii

  1. asa e, eu folosesc biorepair si sunt foarte multumita

    RăspundețiȘtergere
  2. am cautat biorepair peste tot, mersi! Zi minunata! Mary

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau sa incerc neaparat pe cea de albire acasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca m-ai pus pe ganduri cu ata dentara...promit sa o introduc in rutina mea zilnica. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu m-am bucurat sa constat ca aceste marci sunt pe site! Ata dentara cred ca nu ar trebui sa lipseasca nimanui din casa, mi se pare extrem, extrem de utila! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Great review sweetheart...thx for sharing!
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa caut si eu Biorepair,ata dentara folosesc si eu mereu,te pup,multumim.

    RăspundețiȘtergere