Noua gama DOVE DermaSpa

16:42:00

Fetele dragi , aici am scris despre noua gama DOVE DermaSpa , de fapt e vorba despre noul concept DOVE de ingrijire a pielii . DOVE incurajeaza toate femeile sa transforme simpla rutina de ingrijire intr-un moment SPA chiar la noi acasa.
Toata colectia cuprinde 4 game , special create pentru diferite tipuri de piele si preferinte de rasfat.
Goodness3, Uplifted+, Summer Revived si Intensive - cea mai recenta inovatie DOVE ! Toate produsele se gasesc deja in magazine .
Ce avem noi aici? Lotiune de corp, roll-on pentru masajul corporal si crema de maini . Am fost nerabdatoare sa incerc produsele si sa creez momentele SPA numai pentru mine...


Senzatia de catifelare e uimitoare , atat dupa lotiunea de corp , cat si dupa crema de maini. Atat de matasoasa si moale imi simt pielea ... mmm, asta da rasfat! A venit sezonul rece si este exact ce avem nevoie in perioada asta . Momente Zen chiar acasa , multumesc DOVE!
Un alt produs- massaging roll-on - o alta placere,pe cuvant! Textura-gel usoara si revigoranta , dispozitiv pentru masaj - masarea zonelor cu celulita va deveni o placere , garantez si fara niciun efort! Nicio senzatie lipicioasa!
E greu sa alegi un produs favorit din toata gama ,pentru ca absolut toate sunt senzationale . Uleiul de corp este de vis. Imi place sa-l folosesc dupa dus seara , intra atat de repede in piele, lasand-o atat de catifelata. Si cel mai placut e ca ma pot imbraca imediat , nu imi simt pielea deloc grasa. E chiar perfect , sunt impresionata!
Ati incercat ceva ?


You Might Also Like

9 comentarii

  1. Wow, noutati! Cu siguranta sunt dornica sa le incerc! Imi place tare mult Dove! Te pup, bella!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incecat si eu crema de maini si cea pentru masaj si imi place la nebunie parfumul lor, chiar e o placere sa le folosesti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac tare mult, mai ales uleiul si crema de maini! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Sono ottimi questi prodotti! Lucy www.tpinkcarpet.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Productos geniales
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  6. Productos geniales
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  7. Really interesting...thx for sharing!You look fab. :)
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  8. Am sa incerc si eu noua gama Dove. :)
    Sa ai o duminica frumoasa!
    Xoxo,

    RăspundețiȘtergere