My Remington Style

18:34:00

Fetele dragi, stiti ca sunt ambasador Remington Romania deja al treilea an . Reprezint cu drag acest brand pentru ca m-a convins de calitatatea produselor , pentru ca folosesc aparatele Remington zi de zi, imi plac foarte mult  si sunt foarte usor de folosit . Parul meu nu e afectat in niciun fel , ba din contra , e matasos si stralucitor.
De curand m-am tuns , Cristina este stilista mea ,pe care o recomand cu tot dragul [ ea e specialist in hairstyling, makeup profesional si unghii cu gel] . Imi place foarte mult tunsoarea mea si ma coafez acasa cu ajutorul aparatelor Remington . Fie fac buclele sau coafura vu volum , imi ia  maxim 10 minute .
Pe instagram [ @dentistella] puteti vedea mai multe look-uri zilnice si diferite stiluri de coafura.
Astazi va arat o coafura simpla cu volum , realizata cu ajutorul periei cu incalzire Remington. Si cand aveam par mai lung,tot cu ea imi faceam genul asta de coafura.  Toate detaliile despre perie puteti citi aici
Peria nu este rotativa , e doar o perie cu incalzire . Cam 5 minute trebuie lasata sa incalzeasca bine . Se foloseste numai pentru par uscat . Dupa ce s-a incalzit bine , totul decurge rapid si simplu . Trebuie doar sa piepteni parul ,indreptand firele in interior. Este atat de simplu! Parul capata volum, firele de par sa intind si sunt extrem de matasoase. Pur si simplu o ador!
Data viitoare o sa va povestesc cum fac eu buclele. Va imbratisez!



You Might Also Like

5 comentarii

  1. Foarte frumos il aranjezi cu peria asta,te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Te-am nominalizat la The versatile blogger award!
    http://makeupswan.net/2015/10/12/the-versatile-blogger-award/
    Sper sa faci si tu aceasta leapsa!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Fabulous review. Loved your detailed post. kisses

    RăspundețiȘtergere