Makeup favorites / September

09:54:00

Fetele dragi, septembrie s-a dus! Timpul trece foarte repede si nu degeaba se zice sa te bucuri de fiecare clipa.. Uneori imi iese,uneori uit de lucru asta ... Oricum, incerc sa nu uit lucru acesta , incerc sa nu traiesc cu regrete . Se apropie alta perioada a anului care va aduce alte bucurii.

Dar deocamdata ne bucuram de ce avem si astazi va arat ce am folosit eu cel mai des in septembrie. Multe produse se repeta ,pentru ca demult sunt preferatele mele.
Piata de cosmetice este imensa , mereu avem tentatii sa incercam produse noi , mai facem descoperiri si iata,in luna septembrie am descoperit un parfum care m-a cucerit instant -  Aqua Vitae Forte celebrului parfumier Francis Kurkdjian [ il gasiti in parfumeriile Beautik ].Notele citric-floral-lemnoase sunt exact pe gustul meu - mandarine, flori de portocal, piper roz, bergamot,ylang ylang, scortisoara, lemn dulce - o combinatie absolut fabuloasa . Parfumul a fost lansat anul acesta in august si suntem priveligiate sa avem toate noutatile in Romania.


Alt parfum preferat demult- Flower Bomb Victor&Rolf , acum in varianta Extreme. Oh, ce imi place!
Acest parfum a fost lansat in 2013 ,a fost editie limitata , versiunea a doua Extreme,prima a fost lansata in 2006. Mie de fapt imi plac toate parfumurile Flower Bomb. Aroma este magica! Un mix floral de bergamota, jasomie, trandafir,orhidee si multe altele. Pentru mine este un parfum de care nu o sa ma satur niciodata.

Sa trecem la ''boieli'', adica machiaje.
Paleta Naked 3 - este cel mai des utilizata, de fapt 2-3 farduri din ea ... Cate farduri nu as avea,tot la ea ma intind.
Fdt MAC Prolongwear  si Loreal leteint accord parfait - doua fonduri de ten folosite cel mai des luna trecuta . Am lasat Shiseido al meu preferat deoparte deocamdata. Imi plac aceste doua pentru ca au acoperire medie , uniformizeaza frumos nuanta tenului , ofera un aspect sanatos. Nu rezista mult pe tenul meu, dar mai retusez la nevoie.

Pudra MAC Studio Fix si Sephora Mineral - imi plac pudre cu acoperire,dar care nu incarca tenul. Astea doua sunt perfecte.
Mascara Lancome Hypnose Drama - favorita a fost,este si va fi. Volum dramatic in cateva miscari .
Benefit Roller Lash - alta favorita de cand a fost lansata. Curbeaza si alungeste genele ,ofera si volum, nu atat de dramatic ca Lancome. Daca le folosesc pe amandoua,efectul este wow!
De obicei folosesc rujuri in nuante roz cuminte sau gloss-uri si balsamuri. In sfarsit am descoperit si eu rujul
Bourjois Rouge Edition 12H. Nu rezista 12 ore , nici nu imi trebuie,dar e cremos, se aplica usor,e mat,nu usuca buzele.Imi place pur si simplu si ma bucur ca l-am luat.
Rujul MAC Plumful , v-am mai povestit despre el, un ruj extrem de placut, hidratant,pigmentat si culoarea plumful e superba.
Benefit Benebalm - un balsam de buze minunat,il ador. Il reaplic de multe ori in timpul zilei ,ofera si un pic de culoare ,dar hidrateaza excelent. Si e asa dragut...
Am mai descoperit baza de machiaj Maybelline Baby Skin. Am vrea noi ''baby skin'' ,dar nici asa. O baza placuta ,care netezeste suprafata tenului ,e o baza siliconata obisnuita ,daca nu o aveti, nu e nicio pierdere,sunt altele mult mai bune. Daca tot am luat-o,hai s-o folosesc. Nu mi se pare ca prelungeste rezistenta machiajului, o baza mediocra cu efect pe moment.
Intrucat in machiajul meu de ochi nu lipsesc ''dungile negre '' ,iata creionul Mac si eyeliner-ul Teeez[din cutiuta Pick&Dazzle] isi fac treaba foarte bine. Important sa fie rezistente si usor de aplicat. Da!
Stiti ca nu demult am fost la evenimentul Deborah Milano ,unde am primit cateva produse,printre care baked blush [rosa pesca] . Dar stiti ce am constatat, ca mie imi plac mai mult blush-uri baked . Cel de la Milani [luminoso] este la fel de baked si are o nuanta asemanatoare. Nu sunt identice,fiecare cu frumusetea lui . Luminoso tot va fi mereu printre preferatele mele.
Uf, am zis tot. Si acum voi, ce ziceti?


You Might Also Like

8 comentarii