KERASTASE / Luxury Care for hair

09:16:00

Cred ca macar odata in viata o femeie a incercat produse pentru ingrijirea parului KERASTASE . De obicei in saloane sau de ce nu , acasa . Acest brand imi este familiar demult si am hotarat sa va povestesc ce inseamna KERASTASE HAIR CARE .
KERASTASE reprezinta cea mai buna  ingrijire de lux pentru par , produse profesionale care transforma experienta in intreg ritual de frumusete .


Din 1964 KERASTASE stabileste noi standarte in ingrijirea a parului si a devenit un brand la care aspira toate femeile din lume pentru a avea un par frumos.
Produse profesionale Kerastase sunt distribuite in saloane selectate ,unde femeile descopera experienta Kerastase  datorita ritualului de lux si un program personalizat.  Kerastase stie ca fiecare femeie este unica si a conceput produse pentru nevoile fiecarui tip de par .
       Toate produsele KERASTASE  se gasesc in saloane selectate ,dar se pot folosi si acasa .
NUTRITIVE
RESISTANCE
ELIXIR ULTIME
DISCIPLINE
CHRONOLOGISTE
CRISTALLISTE
REFLECTION
SOLEIL
HOMME
AMINEXYL
SPECIFIQUE
DENSIFIQUE 
INITIALISTE
DERMO-CALM
Si cred ca nu e tot ,pentru ca Kerastase are solutii pentru fiecare tip de par, pentru fiecare femeie care doreste un par frumos.
Pentru ca am par blond si orice par blond este mai uscat , mai deteriorat si mai obosit, am ales sa folosesc gama NUTRITIVE . Aceasta gama are produse pentru par uscat , pentru par uscat si sensibil si pentru par foarte uscat .
Bain Satin 2 - sampon pentru par uscat  si sensibil. Fiecare sampon Satin contine glucoza,lipide si proteine , care actioneaza de la radacina pana la varf ,protejeaza parul de uscare excesiva si restabileste echilibrul nutritiv. Parul devine matasos, dar in acelasi timp puternic , satinat la atingere si plin de lumina....
Lait Vital - incredibil de usor si hranitor , un balsam pentru par predispus la uscare.
Masqueintense - un produs de exceptie, un concentrat hranitor pentru par deteriorat si foarte uscat.
Stiati ca foarte multe vedete aleg Kerastase ? Aici e de fapt secretul parului lor frumos.Preferinta lui Gisele Bundchen este gama Kerastase Resistance , care ofera parului ei fin volum si stralucire . Kate Middleton foloseste serumul Fibre Architecte , iar Blake Lively - gama Nutritive Oleo.
                                              Eu aleg Kerastase Nutritive  , tu ce alegi?



 


You Might Also Like

6 comentarii

  1. sincer, nu am incercat kerastase pana acum, dar mi l-am trecut pe wish list. abia astept sa il incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. I never tried this product....I love your blog! I follow you on GFC, if you want i wait you on my blog:

    http://blablablalovinglanguages.blogspot.it/

    RăspundețiȘtergere
  3. Such a wonderful review dear! Interesting beauty products.kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am incercat dar cu siguranta merita! Pupici

    RăspundețiȘtergere